Home Haberler AcoustiFOLD’un Katlanır Camı

Birçoğumuz, okulda çok fazla zaman geçirdiğimiz için, iyi düşünülmüş bir öğrenme ortamının ne kadar önemli olduğunu biliriz.

Bilimsel ortamlar daima, yoğun ve her zaman etkinliklerle doludur. Böyle yerlerde, ortamda oluşan gürültü nedeniyle, dikkat dağılarak öğrenme süreci artar, ve öğrenciler için büyük bir dezavantaj oluşur; bu da tam olarak AcoustiFOLD’in ne amaçla kurulduğunun cevabıdır.

 

AcoustiFOLD, 45 STC  akustik yalıtımı olan, ilk kat destekli katlanır cam duvardır.

Bu sistem, 35 STC ile 45 STC aralığında, optimum ses yalıtımı elde etmek için şık, alüminyum çerçeve ve akustik camlardan yararlanır. Ayrıca genişleyen cam paneller, doğal ışığın iç mekanlara sızmasına da izin verir.

 

 

AcoustiFOLD, zemin destekli sistemlerde, başlığın yük taşıma kapasitesinin, sorun olduğu uygulamalar için idealdir. Ağırlığı, paslanmaz çelik taban rayının üstünde kayan, altı paslanmaz olan çelik jant düzeneğiyle taşınır.

 

Tekerlekler, sistemin ağırlığının eşit dağılımını sağlayan, sessiz ve düzgün çalışması için daha az sürtünme yaratan, benzersiz bir gotik kemer tasarımına sahiptir.

Sistemin floşu ADA uyumludur, yüzeye monte edilir ve sadece 15/16 ”olukla kolayca takılabilir.

 

 

Bu katlama sistemi, eşleştirilmiş veya dörtlü panel setlerine izin vererek, daha büyük açıklık boyutlarına ve esnek alan yönetimine olanak tanır.

Paneller, sistemin sağ veya sol tarafına hareket ettirilebilir ve istiflenebilir, böylece paneller herhangi bir zamanda en uygun yerde bulunabilir. Sistemin oryantasyonu içe ya da dışa doğru olabilir.

 

AcoustiFOLD panel çerçeveleri ince ve çağdaştır. Daha geleneksel bir estetikle, daha iyi bütünleşmesi için tirizler eklenebilir.Giriş / çıkış akışını karşılamak için yanlarda salıncak kapılar mevcuttur ve sistemin bir veya her iki ucunda da kullanılabilir.

 

Translate »