Home Haberler Addresistanbul, Alligator Boya ile Daha Renkli!

Addresistanbul, Alligator Boya ile yepyeni bir görünüme kavuştu.

Alligator Boya, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunmaya devam ediyor.

Ev dekorasyon merkezi Addresistanbul, Mimar Sinan Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği Renk Enstalasyonları “Rengin Sensin” konseptinde Alligator Boya ile yepyeni bir görünüme kavuştu.

Mercan, Pastel Mavi (Blue) , Vahşi Yeşil (Jungle), Toprak, Klasik Vişne gibi farklı alanlarda uygulanan renkler ve Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Başkanlığında öğrencilerin gerçekleştirdiği beş farklı duyuya hitap eden enstalasyonlar, Mayıs ayı itibariyle ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Addresistanbul ve Alligator Boya işbirliğinin başlangıcı olan proje, renk ve dekorasyon eğitimleri, workshop ve çocuk atölyeleri gibi etkinliklerle hayata geçiyor.

Alligator Boya, yenilikçi ürünleri, dekoratif boyaları, insan sağlığında en üst düzeyde boya kategorisinde yer alan VOC (uçucu organik bileşen) içermeyen Elf Premium Serisi boyaları, hem çocuklara hem de tasarımcılara yönelik karatahta boyası Alligator Chalky, magnet özellikli Alligator Magnetica ve pek çok yenilikçi ürünü ile tasarım ve tasarımcının yanında olmaya devam ediyor.

Çocuklar, Addres KIDS alanında eğleniyor!

Addresistanbul’un yenilikleri sadece renkler ile sınırlı değil, çocuklara yönelik 1.350 m2’lik özel bir oyun ve dekorasyon alanı da Mayıs ayı itibariyle açılıyor. Çocuk dekorasyonu alanında pek çok ilgi bünyesinde bulunduracak olan alan hem annelere hem de çocuklara keyifli dakikalar yaşatıyor.

Alligator Boya’nın en sağlıklı boyası olan ve hiçbir şekilde emisyon salınımı yapmayan Alligator Elf Premium serisi boyaların tercih edildiği alan zaman zaman çocuk atölyelerine de ev sahipliği yapıyor. Dondurma etkisi renkleri yaratan E-1010 ve  E-1005 renklerinin tercih edildiği alan çocukların dünyasını yansıtıyor. Alligator Boya Fonksiyonel ürünlerinden magnet özellikli duvarlar elde edilen Alligator Magnetica ürünü de çocukların deneyimlemeleri için aynı alanda kullanılıyor.

#rengedavet hastagi ile etkinliklerin ve çocuk aktivitelerinin süreceği etkinlik alanı, çocukların olduğu kadar annelerinde favorisi olacak nitelikte!

 

Translate »