Home Haberler Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı Oyuncularına Jest

 

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı Oyuncularına Çekmeköy Park Projesinden daire hediye etti

 

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden daire hediye eden Ali Ağaoğlu; “Ağaoğlu olarak her zaman başarıyı ödüllendirdik. Özellikle amatör spor dallarında uluslararası başarılara imza atan sporcularımıza sahip çıktık. Onlar ki, sınırlı imkânlarla ve tırnaklarıyla kazıyarak şampiyonluklara ulaştılar. Ağaoğlu olarak engelli dostu bina yapma duyarlılığımız zaten vardı. Bundan böyle iki katına çıkaracağız. Çekmeköy’de yapımına başladığımız sitede bu duyarlılığımızı yansıtacağız.

 

Geçtiğimiz Pazartesi günü, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltereyi 2-1 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ağaoğlu Çekmeköy Pak projesinden hediye eden Ali Ağaoğlu, gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Türkiye’nin uluslararası alanda zorluklarla dolu bir dönemden geçtiğini belirten Ağaoğlu; “ Millet olarak çeşitli engellerle karşılaşıyoruz. İş dünyası da payına düşen zorluklarla boğuşuyor. Böyle bir dönemde Avrupa şampiyonu olan Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı’mızın dosta düşmana gösterdiği bir şey var: Türk milleti olarak aşamayacağımız engel yok. Ampute milli takımının birbirinden değerli oyuncularının elleri kolları olmayabilir, ama aslan gibi yürekleri var. Bu vatan sevgisi, Türkiye sevgisi ile dolu sapasağlam yürekleri ile hepimizi onurlandırdılar.” dedi.

 

Birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya en fazla ihtiyacımız olan dönem

Translate »