Home Haberler ALLIGATOR BOYA FONKSİYONEL ÜRÜN SERİSİ YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYOR

Farklı bakış açısı ile iç mekânlarda, dekoratif ve fonksiyonel çözümler sunan  Alligator Boya, boya kavramını dekoratif bir kulvara taşımaya devam ediyor.

Alligator’ün yeni Sketchy ve Projectura ürünleri ile duvarlarınızda özgürce yazı yazabilir, projeksiyon cihazı ile sunumlarınızı perde olmadan yansıtabilirsiniz.

 

Yenilikçi ürünleri ve üstün kalitesiyle sektöre yön veren Alligator Boya, boya kavramını dekoratif bir kulvara taşımaya devam ediyor. İç mekanlarda farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunan Alligator Boya, fonksiyonel ürün grubu bünyesine iki yeni ürün katıldı.

Uygulandığı yüzeyleri yazı tahtasına dönüştürerek board marker tarzı kalemlerle yazı yazma imkânı sunan Sketchy, yüksek yazılma ve silinme performansına sahip tek bileşenli şeffaf iç cephe boyası olarak dikkat çekiyor.

 

 

Projectura ise uygulandığı yüzeylerde projeksiyon cihazından gönderilen görüntüyü yansıtarak projeksiyon perdesi görevi gören, normal yüzeyler gibi ışığı dağıtmadan izleyicinin rahatça odaklanabileceği bir görüntü oluşturuyor. Bu özel ürün rengi ve içeriği sayesinde ışığın parlak kısmını emerek zamanla oluşan göz yorulmasını ortadan kaldırıyor. Projectura aynı zamanda su bazlı, silikon katkılı, mat görünümlü fonksiyonel bir iç cephe boyası olma özelliği taşıyor.

 

 

Translate »