Home Haberler Arma Kontrolden K – 12 Mantar Bariyer

Üst düzey güvenlik için özel olarak tasarlanan Arma Kontrol Yüksek Güvenlikli K – 12 Mantar Bariyer, dayanıklılığı, kişiye özel çözümleri ve benzerlerinden tamamen farklı yapısıyla bulunduğu tüm ortamlara yüksek güvenlik sağlıyor.

Arma Kontrol, Yüksek Güvenlikli Mantar Bariyer ürünü ile benzerlerinden tümüyle ayrılıyor. En sert darbelere ve her türlü hava koşuluna karşı yüzde 100 dayanıklılığa sahip yüksek güvenlikli mantar bariyerler, Avrupa normu 304 kalite ve ileri teknoloji paslanmaz çelik borular kullanılarak üretiliyor. Kişiye özel çözümler sunan Arma Kontrol, bariyerlerini müşterilerine çapı ve yüksekliğini kullanılacak alanın ihtiyaçlarına uygun biçimde üretip, tüm optimizasyonlarını eksiksiz ve istenen güvenlik düzeyine göre sunuyor.

Yüksek güvenlikli mantar bariyerler, yükseltme ve alçaltma işlemleri elektronik özelliği sayesinde her türlü kart okuyucu, uzaktan kumanda, parmak izi tanıyan biyometrik okuyucular, otomatik plaka tanıma sistemi veya basit bir kontrol düğmesi gibi herhangi bir giriş kontrol sistemi aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Ayrıca yüksek güvenlikli mantar bariyer sistemine manyetik loop dedektörler, fotoseller, yanıp sönen ışıklar veya kırmızı yeşil trafik ışıkları da kolaylıkla eklenebiliyor.

Üst düzey performans, yüksek güvenlik

Yüksek güvenlikli mantar bariyerler, 273 – 300 – 323 mm çaplarında, 900 – 1100 mm uzunluğunda, 30 – 50 – 70 mm et kalınlıklarında, hareketli kısmı elektrostatik toz boya ile 304 – 316 paslanmaz malzemeden üretiliyor. 7-9 saniye gibi bir sürede açılıp kapanabilen yüksek güvenlikli mantar bariyerler, 2 saniye gibi çok kısa bir sürede de acil kalkış imkânı sunuyor. Elektrik kesintilerinde ise akü desteği ile kullanılabiliyor. Her coğrafyada ve mevsimde kullanılabilen yüksek güvenlikli mantar bariyer, -25 °C / +50 °C gibi çok yüksek ve çok düşük sıcaklık aralıklarında tam performansla çalışıyor.

Translate »