Home Haberler ARMADA GROUPE, HAVUZ VE EKİPMANLARI FUARI AQUAFUN EXPO’YA KATILIYOR

Armada Groupe Türkiye’nin havuz, spa, yapım ve ekipmanları fuarı olarak bu yıl ikincisi düzenlenen AquaFunExpo 23’e katılıyor.12-14 Ocak tarihleri aralığında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek AquaFun Expo’ya iki ayrı stantla katılacak olan Armada Groupe, 5 güçlü markasını ziyaretçilerle buluşturacak.

Dünyaca ünlü Fransız havuz markası Desjoyaux’un Türkiye distribütörü Armada Groupe; havuz, havuz kurulumu ve ekipmanları konusunda havuz endüstrisinde en güncel gelişmeleri, uygulama ve yöntemleri AquaFun Expo ile Türkiye’ye tanıtacak.

Havuz kurulum ve yapımı olduğu kadar havuz ekipmanları, kimyasalları ve bahçe mobilyaları konusunda da diğer firmalardan farklı olarak paket hizmetler sunan firma, ürünlerini 5. Salon 3100 numaralı stantta sergileyecek.

SurPlot, Armwood ve Armstone markaları ile tamamlayıcı paket sistemler

20 binden fazla ziyaretçinin hedeflendiği fuarda havuz sektöründe Desjoyaux markasıyla öne çıkmayı planlayan Armada Groupe, havuz çevresi döşeme kaplamaları konusunda ise üç güçlü markanın ürünlerini ayrı stantta sergileyecek.

Armwood markasıyla thermowood ve kompozit ahşap kaplama ürünleri, Armstone markasıyla doğal taş, kompoze taş, mermer ve bazalt taş ürünleri, Surplot markasıyla suyu drene eden ve yüzeyde göllenmenin önüne geçen yükseltilmiş döşeme sistemleri ürünleri 5. salonda 3212 numaralı stantta sergileyecek.

Kaplama malzemeleri, yükseltilmiş döşeme sistemleri havuz ve havuz ekipmanlarını kapsayan geniş ürün gamı ve inovatif uygulamalarıyla sektörde fark yaratan Armada Groupe, fuar ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Translate »