Home Haberler ARMADA Groupe, Sürdürülebilir Geniş Ürün Gamı ile Dünyanın EnÖnemli Ekolojik Fuarı Futurebuild...

Ekolojik ürünlerin öne çıktığı dünyanın en önemli fuarlarından biri olan FUTUREBUILD 2022, 1 -3 Mart tarihleri aralığında ExCel/Londra’da gerçekleşti. Yapı sektöründe sürdürülebilir, inovatif ve ekolojik ürün üreticilerinin yanı sıra tasarımcıların ve sektörün bileşenlerinin bir araya geldiği fuara ARMADA Groupe iki ayrı standla katıldı.

Yapı alanında sürdürülebilir ürünlerin en önemli bileşeni olan SUPPORT, SurPlot ve DÜZAYAK yükseltilmiş döşeme ürünlerine E58 no’lu standta yer veren firma; Aquaverde markalı yeşil çatı/yeşil duvar ve sert zemin döşeme ürünleri ile ARMWOOD markalı thermowood ve wpc kompozit ahşap cephe ve zemin kaplama veARMSTONE markalı seramik, bazalt ve kompozit taş dış mekan kaplama ürünlerini D48 no’lu standta sergiledi.

Türkiye’nin İlk Yükseltilmiş Döşeme Ürünlerinin Üreticisi

Sektöre ilk olarak 1994 yılında atılan ARMADA Groupe, 2001 yılında SUPPORT Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri’ni üreterek klasik inşaat yöntemlerine alternatif ve ekolojik çözümler sunan yüksek döşeme sistemlerinin Türkiye’deki ilk üreticisi olmuştur.

Ürettiği TSE kriterlerine sahip SUPPORT ve SurPlot Sistemleri, günümüzde 65 farklı ülkeye ihraç eden ARMADA Groupe,uzun yıllardır Finlandiyalı SWM firmasının Türkiye temsilciliğini yürütmekte ve ahşap ürünlerinde ARMWOOD markası ile hizmet vermektedir. Taş ürünlerinde ise Hollandalı MBI firması iş ortaklığı ile ARMSTONE markalı prekast taş ürünlerini yurt içi müşterilerine sunmaktadır. Aynı zamanda dünyaca ünlü Fransız havuz markası Desjoyaux ’un Türkiye Distribütörüolan ARMADA Groupe 25 yıllık tüm deneyim, bilgi ve birikimi ile havuz kurulumunda önemli projeler gerçekleştirmiş vepeyzajın tüm alanında olduğu gibi bu alanda da başarısını kanıtlamıştır.

Kentleri Yeşillendirecek Çok Çeşitli Ürün Gamı ile AquaVerde Markası Fuarda Dikkat Çekti

ARMADA Groupe, diğer çözüm ortakları Hollandalı NOPHADRAİN ve Alman Ritter firması ile birlikte yeşil çatı-yeşil duvarve peyzajda sert zemin elemanları konusunda AquaVerde markasıyla mimarlara, şehir planlamasında klasik yöntemlerdemümkün olmayan esnekliği sağlamayı hedefliyor. Estetik ve çevreci yaşam alanlarının kurulmasını sağlayan ve metropolenefes aldıran çözümler sunan AquaVerde, araç ve yaya trafiğine uygun inovatif ürün yelpazesi ile fuarın öne çıkan markası oldu.

Ar-Ge çalışmalarını merkezine alarak sürekli olarak gelişimin öncüsü olma misyonuyla hareket eden ve inşaat sektöründe uzun yıllar gösterdiği istikrar ve ürettiği ürünler ile değer yaratmaya devam eden ARMADA Groupe, fuarda yüzlerce sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ile buluştu.

Translate »