Home Haberler Asaş 23 Nisanı Çocuklarla Birlikte Kutladı

“Kalpler Hep Çocuk Kalmalı” sloganı ile yola çıkan ASAŞ, Sakarya Dostluk Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklar için Serdivan AVM’nin eğlence merkezini kapatarak Atatürk’ün onlara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla birlikte kutladı.

Ülkemizin önemli sanayi devlerinden biri olan ASAŞ, ticari faaliyetleri dışında sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyor, böylelikle hem ülke ekonomisinin hem de toplumun gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Sosyal sorumluluk projelerini sürdürülebilir kılmak için firma içinde bu projelerin yürütülmesinden sorumlu gönüllü bir ekip de kurulmuş. ASAŞ’ta Hayat ekibi firma içinde ve firma dışında birçok sosyal faaliyetin organize edilmesinde de öncü bir görev üstleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Mehmet Soykan Anaokulu akıl oyunlarına destek, huzur evinde iftar yemeği ve kan bağışı gibi etkinliklere imza atan ASAŞ, çocuklara verilen değerin mutlu bir geleceğin temelini oluşturduğu inancından hareketle bu defa Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocukların sosyal gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla çocuk bayramında onlarla birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Sakarya Dostluk Çocuk Esirgeme Kurumuna sabah saatlerinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren ASAŞ çalışanları, önce çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bilgilendirici bir video izledi. Ardından çocuklar için kapattıkları Serdivan AVM eğlence merkezine giderek eğlenceli oyunlar ve bowling oynayarak hep beraber bayramın tadını çıkardılar. Bu unutulmaz günün sonunda eğlenceye bir yemek molası verdikten sonra, çocuklar kalplerindeki mutlulukla yurtlarına geri bırakıldı.

 

Translate »