Home Haberler ASAŞ PANJUR ve KEPENK ÇÖZÜM ORTAKLARI KIBRIS’TA DÜZENLENEN TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri Kıbrıs’ta Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan 30 çözüm ortağı ile bir araya geldi. Kaya Palazzo Resort Girne’de, 25-27 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen ve ASAŞ Panjurve Kepenk Sistemleri’nin satış kanallarını geliştirmeye yönelik satış ve pazarlama stratejileri ile yeni ürünler Zebra ve PVC Monoblok Panjur Sistemlerinin tanıtıldığı etkinlikte; en çok satış yapan bayilere de plaketleri takdim edildi.

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın, Sakarya’daki tesislerinde üretilen ve global pazarda söz sahibi bir marka olan ASAŞ Panjur ve Kepenk Sistemleri’nin yurt içi bölgelerden sorumlu çözüm ortakları,Kıbrıs’ta gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan 30 ASAŞ çözüm ortağının katıldığı toplantıda PVC Profil ve Panjur Satış Direktörü Tuncay Mutlu, ASAŞ kurumsal tanıtımını gerçekleştirerek başladığı konuşmasında; satış kanalı gelişimine yönelik projeleri de aktaran Mutlu, önümüzdeki dönemde daha güçlü bir panjur markası olmak için yapılacakların altını çizdi. Panjur Satış Müdürü Ömer Yağız Berberoğulları 2021 yılına ait satış değerlendirmelerini ve 2022 yılı perspektifini katılımcılar ile paylaştı.

ASAŞ Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Alüminyum Tasarım Ürünleri Grup Müdürü Demet İncirci; ASAŞmarka değerlerini anlatarak başladığı sunumunda marka özü olan ‘Değer Katar’ söylemi kapsamında yürütülen projeleri paylaştı. Çalışanlara yönelik yürütülen tüp bebek tedavi desteği, kan bağışı kampanyaları, kadınlara iş hayatında fırsat eşitliği sağlanması gibi projelerin yanı sıra hem çalışanların hem de ve paydaşlarının gelişimlerine değer katmak amacı ile kurulmuş olan ASAŞ Akademi’nin kişisel gelişim ve teknik eğitim çalışmalarından bahsetti. Bölgesindeki gençlerin geleceğine sporla değer katmak için kurulan ve bulunduğu liglerde pek çok başarıya imza atan ASAŞ Basketbol Kulübü’nün heyecanlı yolculuğunu anlattı. İncirci, yürütülen sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte sanatı ve sanatçıyı destekleyen, sektöründe ilk olmaz özelliği taşıyan ASAŞSANAT’tan da bilgiler paylaştıktan, ASAŞ’taki stratejik pazarlama yapılanmasını ve gelecek dönem için planlanan iletişim stratejilerini tanıtarak sunumuna son verdi.

Toplantı, Panjur Tasarım ve Teknik Destek Müdürü Burcu Eker’in heyecanla beklenen yeni ürünler PVC Monoblok ve Zebra Panjur Sistemlerinin lansmanı ile devam etti.

PVC Monoblok Panjur Sistemleri için hazırlanan tanıtım sunumu katılımcılara aktaran Eker, “Pazarın beklentileri göz önüne alınarak geliştirilmiş PVC monoblok kutu sistemimiz; yüksek yalıtım performansı sağlayacak şekilde tasarlandı. Minimum ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde sadeleştirilebilen ya da maksimum donanıma ulaşabilen eşsiz fonksiyonellikte bir tasarıma sahip olan sistemimiz için iki farklı optimum kutu ölçüsü çalıştık. 195x200mm izolasyonsuz ve 195x230mm izolasyonlu olarak üretilen kutu ölçüleri ile maksimum sarım değerlerini sağlarken, başka bir kutu yüksekliğine gerek duymadan 300cm+kutu yüksekliğinde 39mm, 235cm+kutu yüksekliğinde 55 mm lameller ile kullanılabilme kapasitesine ulaştık.

İzolasyonlu kutu, duvar içine gömüldüğü zaman müdahale rahatlığı için alttan açılabilme özelliğine sahip.Özel olarak tasarlanarak yan kapak içine ve kutu birleşimlerine yerleştirilen opsiyonel contalar sayesinde hava sızdırmazlığı ise maksimum seviyeye ulaşıyor.

Kutu içinde mukavemeti arttırmak için köşebent ve lama kullanımlarına uygun özel yuvalar dizayn ettik.Kasa-kutu montajlarında Universal Alüminyum bağlantı profili kullanılmasına imkan veren sistemimiz, sahada vidasız montaj kolaylığı ile de ekstra mukavemet ve izolasyon sağlıyor.” dedi.

ASAŞ Panjur Tasarım ve Teknik Destek Müdürü Burcu Eker, sunumuna özgün tasarıma sahip, dünyada ilkve tek zebra modeli panjur olan bir diğer yeni ürün tanıtımı ile devam etti. Perdeye alternatif olarak dış hayattan izolasyon sağlarken temiz havayı özgürce içeri almaya imkan vermesi ve gün ışığını kullanıcıların isteğine göre ayarlayabilme kabiliyeti veren zebra model panjur sistemi pazara farklı bir alternatif sunmuş oldu.

Katılımcılar toplantı sonunda detaylıca tanıtılan ürünlerin numunelerini yakından inceleyerek, sorularına bölüm müdüründen direkt yanıt aldı.

Sunum ve soru cevap kısmı ile tamamlanan toplantıdan sonra, satış cirolarına göre 1., 2 ve 3 sırada yeralan çözüm ortakları plaket ile ödüllendirildi.

Translate »