Home Haberler ASAŞPEN’den Yüksek Performans ve Yalıtım Sağlayan Inova Sürme Kapı ve Pencere Sistemi

5 kıtada 55 ülkeye ihracat gerçekleştiren ASAŞPEN’in zorlu koşullara ve farklı ihtiyaçlara uygun geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. 2019 yılında lansmanı gerçekleştirilen Inova Sürme Kapı ve Pencere Sistemi benzer sistemler arasındaki en yüksek performans ve yalıtımı sağlıyor. Şık tasarımı ve zengin kaplamalı renk alternatifleriyle öne çıkan Inova ürünü, üstün performansıyla yüksek binalarda da güvenle kullanılabiliyor.

Yeni nesil yalıtımlı Inova PVC Sürme Kapı ve Pencere Sistemi, benzer sistemler arasında en yüksek performans ve yalıtımı sağlıyor. Sızdırma ve rüzgâra karşı koruma özellikleri sayesinde yüksek ve büyük yapılarda güvenle kullanılabilirken şık tasarımı ile de öne çıkıyor. Inova Sürme Kapı ve Pencere Sistemi ile veranda ile bahçe, salon ile teras gibi alanlar birleştirilerek modern ve konforlu yaşam alanları oluşturulabiliyor. Yaşam alanlarına değer katan Inova, 147 mm kasa, 76 mm kanat genişliği ve montaj kolaylığı sayesinde her yapıya rahatça uygulanabiliyor.

Inova ürününe özel tasarlanan aksesuarlar sayesinde ağır kanatlarda bile pencere kolunun rahat kullanımıyla kanadın yukarı kaldırılmasına gerek olmadan kolay ve dengeli açma olanağı sunuyor. Pencerenin ispanyoleti üzerindeki pimler, özel anahtar ile hava ve iklim şartlarına göre ayarlanabiliyor. Ayrıca farklı kalınlıklardaki cam seçenekleri ile istenilen yalıtım sağlanabiliyor. Bu yıl Avrasya Kapı ve Pencere Fuarı’nda beğeniye sunulan ve katılımcılardan tam not alan Inova ürünü, iç ve dış tarafında bulunan özel tasarımlı contalar ile yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlıyor.

Translate »