Home Haberler Ataşehir İmar İskan Bloklarında Yıkımlar Başlıyor

Toki’nin ve Maliye Hazinesi’nin pek çok dairesinin olduğu, polis lojmanları olarak da bilinen bölgedeki Ataşehir Esatpaşa’da bulunan İmar İskan Blokları, Aktifhan İnşaat tarafından dönüştürülmeye başladı.

Şimdilik içinde 110 adet konutu barındıran blokları yıkacak olan Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir projesi ile bölgenin çehresini değiştirmeyi amaçlıyor.

Projenin yanı sıra bu bölgede bulunan pek çok imar iskan bloklarıyla da ilgili proje geliştiren Aktifhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kayhan, “200 bağımsız bölümlü bir projeye imza attık. 2 yıldır tüm hak sahipleri ile birebir istişare yaparak bu işleri bu safhaya getirdik. 3 aydan bu yana binaları tahliye ettik. Avan projemiz 8 ay kadar önce onaylandı. Ataşehir Belediyesi ve Toki yetkilileri de projeyi çok beğendi, 2016 yılının başlarında yeni blokları yapmaya start vereceğiz, bu proje ile hem bölgenin atmosferi değişecek, hem de yıllardır dairelerini yenileme derdine düşen 1500 civarına konut sahibinin sorununa bir şekilde emsal teşkil etmiş olacağız.” dedi.

Translate »