Home ETKİNLİKLER Fuarlar Avrasya Pencere, Kapı Ve Cam Fuarları Hibrit Fuar Modeli İle Yeni Tarihinde:...

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, işbirliği içerisinde olduğumuz sektör dernekleri ve sektör temsilcileri ile yapılan görüşmeler ve sektörden gelen talepler doğrultusunda, yeni tarihi olan 3-6 Kasım 2021’de, Alüminyum ve Gölgelendirme özel bölümleri ile COVID-19 Güvenli Hizmet Belgeli TÜYAP FUAR ve KONGRE Merkezi’nde düzenlenecek.

Titiz ve gayretli çalışmalar sonucu her geçen yıl uluslararası düzeyde bilinirliğini arttıran Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları yeni tarihlerinde, canlı fuarın gücü ile dijital uygulamaların yenilikçi yüzünün bir araya getirildiği hibrit fuar modeli ile gerçekleşecek. Yeni Nesil Fuarcılık uygulamalarının yer alacağı fuarlarda, yeni normal döneminin tüm gereksinimlerini kapsayan önlemler ile güvenli bir fuar deneyimi sunulacak.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, Türk Standartları Enstitüsü’nün COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olan TÜYAP FUARCILIK GRUBU’nun ‘temassız fuar’ uygulaması çerçevesinde gerçekleştirilecek. Dijital uygulamaların yanı sıra, HES kodu ile giriş yapılacak olan fuarlarda dezenfektasyon, sosyal mesafe ve olası sağlık durumlarına karşı tüm önemler uygulanacak.

Pencere, kapı ve cam sektörlerinin tüm paydaşlarının desteği ile Avrasya bölgesinin alanındaki en kapsamlı ihtisas fuarları olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl da sektör profesyonellerini, konusunda uzman katılımcıları ile buluşturacak. Sektörün öncü dernekleri PÜKAD, PÜKAB ve GALSİAD iş birliği ile düzenlenen 3-6 Kasım’daki bu büyük buluşmayı kaçırmayın.

Translate »