Home Haberler BAŞARIDA GELENEK DEĞİŞMEDİ, İHRACATIN METALİK YILDIZI VORNE

VORNE PENCERE & KAPI SİSTEMLERİ

VORNE, İDMİB (İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği) 2021 Yılı En Başarılı İhracatçıları, Hırdavat Sektörü Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde 1. oldu.

İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki’nin ev sahipliğinde, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna TURAGAY ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’nin katılımıyla gerçekleştirilen törende VORNE, Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde bu yıl da birinciliği kaptırmadı. VORNE Genel Müdür Yardımcısı Murat Demir’e ödülünü, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna TURAGAY takdim etti.

Alanında yenilikçi çözümler üreterek, ulusal ve uluslararası rekabet ortamında, inovasyon ve ürün odaklı faaliyetlerde bulunma misyonuyla çalışmalarını sürdüren VORNE, faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana kullanıcılarına güvenlik ve konforu bir arada sunmayı hedefliyor. VORNE, bugün 50 bin metrekare açık, 36 bin metrekare kapalı alana sahip İleri Pencere ve Kapı Sistemleri tesisinde üretilen dünya standartlarındaki ürünlerini 50’ye yakın ülkeye ihracat ederek pencere ve kapı sistemleri alanındaki yenilikçi çözümlerini uluslararası pazarda tüketicilerin hizmetine sunuyor.

Translate »