Home Haberler Baumit, Bölge Eğitimlerini Gerçekleştirdi

 

BAUMIT ağırlıklı olarak uygulamacıları ve ustalarına yönelik olarak gerçekleştirdiği 2015 bölge eğitimlerinde özellikle ısı yalıtımı ürünleri, uygulamalar ve uygulama hataları üzerinde durdu. Amaç, ürün kalitesi kadar daha kaliteli ve uzun ömürlü uygulamalarla sektördeki bilinci artırabilmek ve Baumit uzmanlığını tüm kullanıcılarla paylaşabilmek.

 

Baumit, Şubat ayında bayileri ile gerçekleştirdiği ve 2015 planlarının paylaşıldığı İş Ortakları Buluşması’nın ardından başladığı Bölge Eğitimlerini de tamamladı. Bu yıl İstanbul (Anadolu-Avrupa), Adapazarı, Bursa, Çorlu, Ankara, Eskişehir ve Lüleburgaz’da gerçekleştirilen eğitimlere 1000 kişinin üzerinde bir katılım gerçekleşti. Genel olarak uygulamacı ve ustalara yönelik hazırlanan eğitimlere bazı bölgelerde proje müdürleri, bayiler ve apartman yöneticileri de katıldı. Baumit ayrıca Bölge Eğitimleri verilen illerdeki üniversitelerin mimarlık ve inşaat fakültelerinde öğrencilere de malzeme konusunda eğitimler verdi.

Tüm ürün gruplarına yönelik yapılan sunumlarda yoğun olarak Baumit’in uzmanlık alanı olan ısı yalıtımı ve faydaları, Baumit bursa_bolgeısı yalıtım sistemleri ve ürünleri, uygulamada dikkat edilmesi gereken konular üzerinde duruldu. Baumit Ürün Müdürü Hasan Yeter, ürünler üzerinde bilgilendirme yaparken; Baumit Teknik Uygulama Sorumlusu Ali Germili tarafından yapılan sunumlarda başarılı bir mantolama için doğru uygulama detayları ve dikkat edilmesi gereken uygulama hataları örnekleri ile birlikte paylaşıldı.

2014 yılında başlanan ve 2015 yılında da sürdürülen Renovasyon Hizmet Paketi ve avantajları hakkında bilgiler paylaşıldı. Mevcut binalarına ısı yalıtım sistemi yaptırmayı düşünenlere özel olarak oluşturulan Renovasyon Hizmet Paketi, Baumit ısı yalıtım sisteminin yanı sıra Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası, Termal Kamera ve Enerji Kimlik Belgesi çalışmalarını da içeren özel bir paket olarak sunuluyor. Eğitimler sonunda başarılı uygulamacı ve ustalar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.baumit

Translate »