Home Haberler Baumit Gebze’de Boya Üretimine de Başladı

Baumit, müşteri taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla Gebze’deki fabrikasında alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, boya üretimine başladı. Baumit’in yeni boyaları StarColor ve ProColor, fabrikada üretilen ilk ürünler oldu.

Sektörün en ileri teknolojisine sahip tesislerden biri olan Baumit Gabze fabrikası, yapılan yatırımla bVHBVoya üretimine de başladı. Bugüne kadar Avusturya’dan ithal edilen boya ürünleri, artık Türkiye’de üretilecek. Böylece Baumit, kuru harç üretiminin yanısıra likit üretimle de taleplere yanıt verecek.

Baumit’in yeni dış cephe boyaları StarColor ve ProColor, tesiste üretilen ilk dış cephe boyaları oldu. Baumit StyleColor dış cephe boyası da tesiste üretilebilen ürünlerden biri.

StarColor, silikon esaslı, su buharı difüzyonuna açık, nefes alabilen ve yüksek oranda su itici özellikli bir ürün olarak piyasaya sunuluyor. ProColor ise akrilik esaslı, difüzyon kabiliyeti ve su itici özelliğe sahip bir dış cephe boyası. Her iki ürün de örtücülüğü ve uzun ömürlülüğü geliştirilmiş, yüksek kaliteli ve performansları artırılmış ürünler olarak dış cephelere alternatif yaratıyor.

Ayrıca Avrupa’nın dış cepheler için en geniş renk kartelasına sahip Baumit Life® renkleri, yeni StarColor ve ProColor ile de tercih edilebiliyor.Baumit_com_logo

Translate »