Home Haberler BECKER’DEN MÜŞTERİLERİNE ÜCRETSİZ TEKNİK EĞİTİM DESTEĞİ

 

  • BECKER TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ ERDİNÇ YAZGANOĞLU:
  • “İZMİR VE İSTANBUL’DAKİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN DÜZENLEDİĞİMİZ TEKNİK EĞİTİMLERDE, BECKER ÜRÜNLERİNDEKİ SON TEKNOLOJİK YENİLİKLERİ TANITMA FIRSATI BULDUK.”

 

Endüstriyel otomasyon sistemleri üreticisi Becker, Türkiye’deki müşterileri için İzmir ve İstanbul’da düzenlediği teknik eğitimde, ürünlerindeki son teknolojik gelişmeleri müşterilerine aktarma fırsatı buldu. Becker Antriebe Teknik Eğitim Müdürü Norbert Huttel ve İhracat Müdürü Benjamin Füllgrabe’nin verdiği eğitim; panjur, tente, pergole ve akıllı ev sistemlerinin satış ve montajını yapan şirketlerin çalışanları tarafından yoğun ilgi gördü.

Becker Türkiye Genel Müdürü Erdinç Yazganoğlu, şirketin müşterileri ile ortak değer yaratma hedefinin en önemli parçasının teknik eğitim desteği olduğunu belirterek, “Bu eğitimler için Almanya’dan iki yöneticimizi davet ettik. Tüm gün süren bu eğitimlerde müşterilerimiz karşılaştıkları sorunları ve öğrenmek istediklerini bire bir sorabiliyor. Hem sektörümüzdeki hem de ürünlerimizeki son trendler ve yeni teknolojileri tanıma fırsatı buluyor. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu eğitimlerin devamını planlıyoruz. Türkiye’de hızla gelişen inşaat sektörü, yüksek teknolojili ve kaliteli ürünlere olan ihtiyacı da artırıyor. Alman kalitesi ve güvencesini yansıtan ürünlerimiz, satış sonrası 7 gün 24 saat sağladığımız teknik desteğimiz ve eğitim çalışmalarımız ile fark yaratıyoruz.” dedi.

 

Becker’in Türkiye’deki pazar payını her yıl artırdığına dikkat çeken Yazganoğlu, yeni nesil sessiz motor Evolution ve hassas engel tanımalı +Prof Motor ve B-Tronic Akıllı Ev Sistemi’nin de Becker müşterileri tarafından ilgiyle karşılandığını söyledi.

İzmir Anemon Fuar Oteli ve İstanbul Gönen Oteli’nde düzenlenen teknik eğitimler, Katılım Belgeleri’nin takdimi ile son buldu.

Translate »