Home Haberler Bosch Termoteknik, iş ortaklarını Güney Kore’de ağırladı 

 

LG Klima Sistemleri Türkiye distribütörü Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Tic. A.Ş., şirketin Güney Kore’deki fabrikasına ve Ar-Ge Kampüsü’ne bir inceleme gezisi düzenledi.

Bosch Termoteknik tarafından, distribütörlüğünü üstlendiği LG Klima Sistemleri’nin Güney Kore’deki Ar-Ge kampüsüne düzenlenen geziye, bayiler, mekanik projeciler ve mekanik kontrolörlerden oluşan 11 kişilik bir grup kIMG_4856atıldı.

Bosch Termoteknik’ten Kayhan Ede, Duran Arıpişirici ve Selin Satıoğlu ile LG Electronics Türkiye’den Tolga Büyükçolak’ın eşlik ettiği gezide grup, Changwon’u ziyaret ederek, LG’nin kompresör, kondenser dahil tüm üretimini kendisinin yaptığı VRF üretim hatlarını inceledi. Bu esnada kendilerine fabrika mühendisleri tarafından LG VRF sistemlerin teknik detaylarının anlatıldığı bir eğitim verildi. Eğitim sonrasında LG’nin tüm klima çözümlerinin örnek uygulama alanlarında sergilendiği showroom ve fabrika lojmanlarındaki hava soğutmalı VRF cihazlarını da yakından inceleme şansı yakaladılar.

LG fabrika lojmanlarının da ziyaret edildiği gezide, binanın mekanik tesisatıyla ilgili detaylı bilgiler alınırken binanın ısıtma soğutma ihtiyacının Heat-Pump VRF sistemler ile gerçekleştirildiği ve ayrıca Hidro kitler ile yerden ısıtma ve kullanım suyu ihtiyacını karşıladığı belirtildi. LG VRF sistemlerin tercih edildiği misafirhane, restorant ve AVM projelerini de gezen ziyaretçiler, gezi sırasında aynı zamanda iki şehirde de şehir turu yaptılar. Busan’daki Birleşmiş Milletler Kore Anıtsal Mezarlığı’na ve Seul’deki Gyeongbok Sarayı’na giden grup, Seul’de LG Twin Tower’da manzara seyri yapma fırsatı da buldu.3728

Translate »