Home Haberler Bosch’un yüksek verimli güneş kolektörleri ile sürdürülebilir enerjiye destek

Bosch güneş kolektörleri, maksimum enerji tasarrufu ve güneşten en yüksek verimi elde etme imkanı sağlıyor.

Küresel ısınmanın etkileri artarken yenilenebilir kaynaklara ihtiyaç da aynı oranda artıyor. Bu gerçekten yola çıkan Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Bosch, yeni çevreci teknolojiler geliştirmeye devam ediyor.

Yapılan araştırmalar güneş enerjisi sistemlerinin önümüzdeki dönemde daha da önem kazanacağını gösteriyor. Yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan yenilenebilir enerjiler ve alternatif sistemler alanında sistem tedarikçisi ve üretici olarak lider konuma sahip Bosch, güneş enerjisi ürün gamıyla farklılık yaratıyor.

Bosch güneş kolektörleri; solar güvenlik camı ve PVD kaplı selektif yüzeyi, asal gaz dolgulu hermetik yapısı, cam elyaf katkılı gövdesi, çok düşük su hacmi ve çift dolaşımlı su devresinin yansı sıra, işlevselliği, çevreye duyarlılığı ve yüzde 85’e varan yüksek verim özelliğiyle de dikkat çekiyor. Yüksek verimli güneş kolektörü ayrıca, farklı dış ortam ve su devresi sıcaklıkları gibi değişken sistem şartlarında yüksek ısı performansı sağlıyor.

Bosch güneş kolektörleri çok yüksek nem, yoğun partikül içeriği gibi zorlu dış hava şartlarında bile özel konstrüksiyonu sayesinde kullanıcılara çok uzun kullanım ömrü sunuyor. Geliştirilmiş özellikleriyle maksimum enerji tasarrufu sağlayarak güneşten en yüksek verimi elde edebilen kolektörler, ısıtma destekli güneş enerjisi sistemleri ve fabrikalardaki proses ısıtması gibi yüksek ve sabit sıcaklık uygulamalı alanlarda kullanılabiliyor.

 

Translate »