Home Haberler BOSTİK’DEN YAPI SEKTÖRÜNE ÖZEL YENİ YAPIŞTIRICI SERİSİ

Endüstriyel üretim, inşaat ve tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanı olan Bostik, Türkiye yapıştırıcı alanında beş yeni ürün ile iddiasını daha da ileri taşıyor. Bostik’in uluslararası ortak ürün grubu içinde yer alan hibrit, poliüretan ve akrilik olmak üzere üç değişik teknolojideki yeni ürünleri ile ilgili son hazırlıklar yapılıyor. Türkiye yapı sektörünün ihtiyaçları ve beklentilerine yüksek seviyede çözüm üretecek, birçok test ve sertifikaya sahip ürünler, önümüzdeki aylarda kartuş ambalajlar içinde pazara sunulacak.

 

Bostik H785 HIGH TACK: Son derece yüksek ilk yapışma özelliğine sahip, yüksek kaliteli profesyonel bir hibrit yapıştırıcıdır. Doğrudan yapışır, hiçbir destek gerekmez. BREEAM uygulamaları için uygundur. Yüksek mukavemetlidir. İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez. Sürekli esnektir, nötr kürleme özelliği taşır. Büzülmez, nem ve hava etkilerine karşı dayanıklıdır. Astar olmadan çoğu yüzeye (nemli yüzeylere dahi) mükemmel yapışır.

Özellikle taş, beton, ayna, cam, alçı panel, PU, PVC, sert plastikler, emaye, seramik, bakır, kurşun, çinko, kalay, alüminyum, metaller, alaşımlar, paslanmaz çelik, HPL ve fiber çimento levhalar ve ahşap gibi birçok yapı malzemesini yapıştırmak için genel amaçlı ve çok güçlü bir yapıştırıcı olarak geliştirilmiştir.

 

Bostik H550 SEAL’N’BOND ALL-IN-ONE: Yüksek kalitede profesyonel, hibrit esaslı hepsi bir arada mastik ve yüksek mukavemetli yapıştırıcıdır.  İç ve dış kullanım dahil, BREEAM uygulamaları için de uygundur. İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez. Hacim kaybına uğramaz, kabarcık oluşturmaz. UV ışınlarına, neme, küf ve hava koşullarına dayanıklıdır. Kalıcı elastikiyet sağlar. Çoğu, hatta nemli yüzeylerde astar olmadan mükemmel bir şekilde yapışır. Neredeyse hiç kokmaz. Metallere karşı korozif değildir. Akustik ve mekanik titreşimleri emer.

Özellikle dayanıklı bağlantı derzlerinin,  binalar ve endüstrideki yaya geçitlerindeki bağlantı noktalarının elastik sızdırmazlığı için üniversal bir sızdırmazlık maddesi olarak geliştirilmiştir. Aynı zamanda, taş, beton, cam, alçı levha, PU, PVC, sert plastik, emaye, seramik, bakır, kurşun, çinko, alüminyum, metaller, alaşımlar, paslanmaz çelik ve ahşap gibi pek çok yapı malzemesinin yapıştırılmasında özel olarak üniversal bir yapıştırıcı olarak tasarlanmıştır.

 

Bostik H780 SUPERGRIP INVISIBLE: Yüksek mukavemetli hibrit esaslı Üniversal kristal şeffaf yapıştırıcıdır. İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez. Hacim kaybına uğramaz, kabarcık oluşturmaz. Çoğu yüzeylere astar olmadan mükemmel bir şekilde yapışır. Neredeyse hiç kokmaz. Metallere karşı korozif değildir. Yüksek mekanik dayanımlıdır. Akustik ve mekanik titreşimleri emer.

Özel formülünden dolayı, yiyecekle temas edebilecek / yiyeceklerin işlendiği / depolandığı alanlara da uygundur. Bostik, ürün rengini değiştirebileceğinden iç mekânlarda kullanılması önerir.

Translate »