Home Haberler Braas PVC Yağmur İndirme Sistemleri’nden İki Yeni Ürün

Metal ve PVC yağmur indirme sistemlerinden oluşan ürün gamı ile birbirinden farklı yapı tasarımlarına hitap edebilen Braas Çatı Sistemleri, son olarak PVC Deco ve çift cidarlı PVC 2D yağmur indirme sistemlerini tüketicilerinin beğenisine sundu.

Zorlu iklim koşullarına uygun olarak geliştirilen y45d131a199fc4cd1b8242d744ecbad5f-480x268ağmur indirme sistemleri, hem yağış suyunun etkin ve verimli şekilde tahliyesini sağlıyor; hem de yapılara estetik bir görünüm kazandırıyor. Braas yağmur indirme sistemleri’nin esnek ve modüler birleşim yerleri sayesinde malzemelerin ısı değişimlerine bağlı genleşme ve büzülmesinden kaynaklanan sorunlar, en baştan tasarım aşamasında çözülüyor. Böylece güçlü ve dayanıklı bir yapı elde edilerek, yağış suyunun düzenli akışını e2940d16c46e1450d85b051d56f2b1798-400x540ngelleyen, kırılan, çatlayan ve yapının estetiğini bozan yağmur dereleri sorunu ortadan kaldırılıyor; uzun ömürlü bir çözüm elde ediliyor.Türkiye’ nin ilk ve tek çift cidarlı PVC deresi PVC 2D, geometrik güçlü yapısı ve havana kahve renk seçeneği ile çatılarda fark yaratıyor. Çift cidarlı PVC 2D, çatılardaki yağış suyunun etkin bir şekilde drene edilmesi sorununu sağlam, estetik, fonksiyonel ve pratik şekilde çözüyor.

PVC yağmur indirme sistemleri ürün gamına yeni eklenen PVC Deco ise zarif yapısı ve bakır görünümü ile tüm yapılara değer katıyor. PVC Deco da diğer Braas çözümlerinde olduğu gibi ek yerlerinde contalı sistem ile teşkil ediliyor. Böylece uzun ömürlü ve estetik bir çözüm elde edilebiliyor.b22d8d444bfd4ba38d51a905af184d2b-480x268

Braas Çatı Sistemleri İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro, yeni ürünlerle birlikte yağmur indirme sistemlerinde farklı, estetik ve işlevsel malzemelerden oluşan çok alternatifli bir ürün gamına sahip olduklarını belirterek; yağmur indirme sistemlerinin bir çatının işlevlerinde önemli bir yeri olduğunu vurguluyor.

 

 

Two New Products From Brass PVC Yagmur Indirme Systems

Braas Roof Systems, recently displayed PVC Deco and double paried PVC 2D rain curtailment systems to its consumers. Improved according to tough weather conditions, rain curtailment systems, provides both aesthetic look and discharge of rain water. By the help of its flexible and modular juncture, it solves the problem of expansion and shrinkage at the beginning. Head of Brass Roof Systems Executive Board Danis Navaro emphasises the importance of rain curtailment systems in a roof’s function.

 

 

Translate »