Home Haberler Braas’tan Coppo Domus Fiammingo

Braas’ın İtalya’daki fabrikalarında üretilen Braas Terracotta serisi; büyük ebatlı ve geniş kavisli Coppo Domus ve orijinal tasarımlı Vario 5 Marsilya modellerinden oluşuyor. Seriye son olarak eklenen,İtalya’nın kendine has dokusu ve göz alıcı güzelliğini çatınıza taşıyan “Coppo Domus Fiammingo” nun büyük ilgi toplaması bekleniyor.

Braas’ ın özellikle klasik mimari tarza yönelik olarak sunduğu Terracotta serisi, Coppo Domus ve Vario 5 Marsilya modellerinden oluşuyor. Coppo Domus Toprak ve Vario 5 Marsilya Antik renklerinin yer aldığı seri, son olarak Coppo Domus’un “Fiammingo” dokusunun lansmanı ile daha da genişliyor.

Coppo Domus Fiammingo, Türkiye’de ilk kez ve sadece Braas tarafından sunuluyor. Yüzeyinde özel olarak uygulanmış dokular, ön kısmında el ile şekillendirilmiş hissi veren kıvrımlı kenarlar ve renk ahengi ile kiremide ayrıcalık katıyor. Büyük ebatları, geniş kavisli tasarımı, kendine has doku özellikleri ve antik görünümü ile Coppo Domus Fiammingo’ nun yeni çatıların yanı sıra renovasyon projelerinin de gözdesi olması bekleniyor.

Braas Terracotta serisi kiremitleri, kendilerine özel Euro Rüzgâr Klipsleri ile birlikte uygulanıyor. Avrupa standartlarına uygun Euro Rüzgâr Klipsleri, paslanmaz çelikten üretiliyor ve rüzgâra karşı direnç sağlamasının yanı sıra kiremitlerin çatıda düzgün bir şekilde monte edilebilmesini ve bu düzgünlüğün uzun süre korunabilmesini temin ediyor. Braas, bu ve benzeri tüm detayları çözülmüş bir sistemle, uzun ömürlü ve estetik bir çatı olanağı sunuyor.

 

logo

Translate »