Home Haberler BU KIŞ EVLERİNİZİ ZARAFETLE TAÇLANDIRIN

 

Axolute Air, mükemmel incelikte tasarımı, modern duruşu ve akıllı teknolojiyi her ayrıntıda birleştiriyor.

BTicino, Axolute Air anahtar priz ile İtalyan tasarımını, mükemmel inceliğiyle sizinle buluşturuyor. Üç farklı renkte tuş kapağı ve çeşitli renklerde çerçeve seçenekleri ilehayalinizdeki evi, otelive daha bir çok yaşam alanını dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

BTicino, estetik tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu tamamlamanıza yardımcı olmanın yanı sıra farklı renklerdeki çerçeveleriyle evinde farklılık yaratmak isteyenlere harika bir seçenek sunuyor.

BTicino Axolute Air serisi: Monokrom, Soft ya da Fırçalı

Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif çizgisi ve mükemmel incelikte yapısı ile İtalyan tasarımını yaşam alanlarınıza taşıyan BTicino Axolute Air, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. Yaşam alanının kendine özgü bir ruhunun olmasını isteyenler için BTicino Axolute Air, devrim niteliğindeki 3,5 mm inceliğiyle bulunduğu mekanı benzersiz bir sadelikle taçlandırıyor.

Monokrom, soft ve fırçalı doku alternatifleri ile BTicino Axolute Air, ahşap, cam, taş malzemeseçenekleri ve sayısız renk alternatifleri sunuyor. Tüm zevklere hitap eden renk, malzeme ve dokularla modern tarzı en iyi şekilde yansıtarak evlerinize zarif bir dokunuş getiriyor.

Translate »