Home Haberler Çimsa Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi Aldı  

CIMSA+NevraOzhatay Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa’nın Eskişehir Fabrikası, yapılan denetimler neticesinde TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanarak sektörde bir ilke imza attı.  

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa’nın Eskişehir Fabrikası, sektörde bir ilke imza atarak TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi alan sektörde ilk fabrika oldu.

Müşteri şikâyetlerinin yönetimi için önleyici faaliyetler, yenilikçi iyileştirmeler, müşteri odaklı bir yaklaşımın oluşturulması, süreklilik ve geliştirme temel esaslarına dayanan TS ISO 10002, öncelikle müşteri şikâyetleri yönetimi ile ilgili yönetim taahhütlerinin yerine getirilmesini öngörüyor.

FDG

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, “Çimsa’da müşteri odaklılık anlayışımızla müşterilerimizle olan işbirliğimizi güçlendirmeyi, ihtiyaç ve taleplerini anlayarak, en üst düzeyde karşılamayı hedefliyoruz. Bu sistem, geri bildirime açık müşteri odaklı kültürün oluşturulması, aldığımız her bir şikâyetin çözüme ulaştırılması ve süreçlerimizin iyileştirilmesinde rehberlik ediyor. Müşteri odaklı yaklaşım bilincine sahip çalışanlarımızla şikayetleri sadece çözülmesi gereken problem olarak değil, süreçlerimizi ve ürünlerimizi geliştirecek fırsatlar olarak görüyoruz. Şikâyet yönetimi sistemimizi uygulamaya, belgelemeye, şikâyetleri değerlendirmeye ve analiz etmeye tüm tesislerimizde öncelik veriyoruz.

Yönetim sistemimizin üst seviyelerde uygulandığını ortaya koymak amacıyla girişimlerde bulunduk. Eskişehir Fabrikamız, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanan ilk fabrikamız oldu. Diğer tesislerimiz için de belgelendirme çalışmaları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu alanda da sektörümüze örnek ve öncü olacak çalışmaları hayata geçirmekten dolayı mutluyuz” dedi.

Cimsa-Logo

Translate »