Home Haberler Çorum Çakırpen PenCAD ile Yenilendi

Çorum Çakırpen PenCAD ile Yenilendi

Yıllardır ülkemizin önde gelen pencere üreticilerinden olan Çakırpen, Murat SC223 profil işleme makinesi alan ilk pencere üreticisidir. Uzun yıllardır çalıştıkları profil markalarını değiştirerek Winer’I tercih eden Çakırpen, bu vesileyle makine revizyonlarını ve üretim program değişikliğini de gerçekleştirdi.

Otomasyon makinelerini Murat ve Schtec makineleri konusunda son derece tecrübeli olan Muraplus firması ile yenileyen Çakırpen, profil işleme yazılımı konusunda Alman programını bırakarak PenCAD’e geçti. PenCAD’in çok daha pratik bir kullanıma sahip olduğunu belirten Funda Özuğurel, PenCAD’de gerekli tanımlamaları da kendileri yapabildikleri için, son derece kolay kullanımlı olan PenCAD’I tercih ettiklerini belirtti.

Eryap firmasının baayilerini koruduğunu ve ihaleler için de oldukça uygun bir sistem sunduğunu, bu sebeple Winer markasını tercih ettiklerini belirten Alaaddin Çakır  marka değişimi sırasında Eryap’ın çok desteğini gördüklerini ve bundan böyle Winer markası ile yola devam edeceklerini belirtti.

Bizler de WinWorld dergisi olarak PenCAD yazılımı ve Winer profili ile güç kazanan Çakırpen’e yeni sezonda başarılar diliyoruz.

 

Translate »