Home Haberler Demircioğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Demircioğlu ile Röportaj…

2015 yılından beklentileriniz nedir?

Sektöre 2014 yılının son çeyreğinde girmemize rağmen piyasadaki talep, 2015 yılı için bizi son derece heyecanlandırdı. 100’e yakın yeni model ve renk ile projelerde adımızdan daha fazla söz ettireceğiz. Devam eden görüşmelerimizde bunu tahmin edebiliyoruz. Gerek fiyat gerekse fiyat politikası olarak sektörde daha rekabetçi bir firmayız.

 

Adokapı ve Adopen bünyesinde başka ne tür ürünler bulunuyor?

Ado ailesinin amiral gemisi olarak Adopen ve Adokapı markaları ön planda bu markaların dışında ise Deckado (Deck Sistemleri), Pladeck, CRP gibi yapı sektörünün büyük bir kısmına hitap edebilecek ve alanında öncü olan markaları da bulunmaktadır.

 

Demircioğlu yapı olarak sizde ne tür ürünler bulunuyor?

Bizim bünyemizde ise öncü markamız Adokapı’nın yanında yine Adopen grubuna ait Deckado ve Pladeck bulunuyor. Adopen grubunun dışında ise yerli ve ithal parkeler, çelik kapılar, acil çıkış kapıları ve proje bazlı mutfak banyo tasarımları bulunmaktadır. Bunlara ilaveten gelen talepler doğrultusunda yelpazemize yeni ürünler de katmayı düşünüyoruz.

 

Demircioğlu yapı olarak kimlere hizmet vermektesiniz?

Biz sektörün her kesimine hizmet vermekteyiz. Tecrübeli satış ve pazarlama ekibimiz ile büyük küçük bütün projelerin takipçisiyiz.

Satış sürecinden başlayıp, montaj aşamasından iş teslimine kadar ekip olarak, hızlı ve titiz bir şekilde müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. İşimiz bununla da bitmiyor teslimden sonra 5 yıl boyunca müşterilerimize servis hizmeti sunuyoruz.

 

Demircioglu Yapi CEO Rifat Demircioglu Made an Explanation

“We are ready to fulfill the expectations of the sector with its new models and raising capacities in the new year. Our goal is to take place in approximately 100 bigger projects with new models and colors. We are a competitive company with both our prices and price policies.

 

 

 

fotograf

Translate »