Home Haberler DemirDöküm 60. kuruluş yılını özel bir kitapla kutluyor

DD+Kitap

Türkiye’de ısıtma, soğutma ve sıcak su sektörünün öncü kuruluşu DemirDöküm sektördeki 60 yıllık tecrübesini,  Türk sanayisindeki rolüne ışık tutan özel bir kitapla taçlandırdı…

Isıtma konusunda Türkiye’nin en köklü sanayi şirketi olan DemirDöküm, 60 yıllık tecrübesini ve başarı hikayesini, Türk sanayisindeki gelişime paralel olarak hazırlanan hatıra kitabında buluşturdu.

DemirDöküm’ün bugüne kadar yapılan tüm yatırım ve çalışmaları içeren kitap, ayrıca şirketin 1950’li yıllarda kuruluşundan bugüne uzanan tarihini, Türk sanayisinin gelişimine paralel olarak ele alıyor.  Kitap, ayrıca DemirDöküm’ün kuruluşundan bugüne, Ar-Ge, ürün ve inovasyon alanında yaptığı tüm yatırımları ve gelişimini aktarıyor.  

Dr. Busch: “Türk sanayisinin gelişimine paralel bir başarı hikayesi…”

DemirDöküm’ün 60 yıllık başarı hikayesinin anlatıldığı hatıra kitabını değerlendiren DemirDöküm CEO’su Dr. Axel Busch, “DemirDöküm olarak bugüne kadar yaptığımız yatırım ve çalışmalarımızı 60. yılımıza özel bir kitap hazırlayarak taçlandırmak istedik. Özel olarak basılan bu kitap Türk sanayisinde DemirDöküm’ün rolüne ve geçmişine ışık tutuyor. Ayrıca, 1950’li yıllarda kurulan DemirDöküm’ün ve Türk sanayisinin gelişimine paralel oluşan başarı hikayesini de etkileyici bir şekilde bize aktarıyor” diye konuştu.

Translate »