Home Haberler DİKEY VE YATAY SU YALITIMINDA

YENİ NESİL ÇÖZÜM: BOSTİK AQUA BLOCKER®

Yapı sektörünün en önemli çözümleri arasında yer alan yeni nesil yalıtım malzemesi Bostik Aqua Blocker® yapıların su geçirmezliğini iki farklı formülle sağlar. Dikey ve yatay yüzeyler için SMP teknolojiyle üretilen Aqua Blocker® (dikey ve yatay) ile Aqua Blocker® Liquid’in (yatay) tüm teknik özellikleri ve performansları aynıdır. Uygulama ve işlenebilirlik kolaylığı sağlaması açısından sadece viskozitelerinde (kıvam) farklılık mevcuttur. DIN 18195 standardına uygun olan, su yalıtımının akıllı ürünleri, geleneksel kalın uygulamalı bitümlü kaplamanın güvenilir çatlak örtme ve su geçirimsizlik performansı ile bitümlü emülsiyon uygulamasının kolaylığının bir bileşimidir.

Bostik Aqua Blocker®: Dikey yüzeylerde tikso tropiktir.  Harç, beton ve geçirimsiz betondan yapılma bodrum kat, istinat duvarları gibi dikey yüzeylerin yalıtım işlemleri için kullanılır.

Bostik Aqua Blocker ® Liquid: Yatay yüzeyler için uygundur, kendinden yayılma özelliğine sahiptir. Teras çatılar, temeller ve zemin plakaları gibi yatay yüzeylerin izolasyonuna ilave olarak, ticari alanlarda buhar sızdırmazlık ürünü olarak, balkon ve teraslarda şap altında uygulanır ve seramikle zemin kaplaması ile kombine kullanılır. Ayrıca, ticari endüstriyel alanlarda oturma ve genleşme derzlerinin doldurulması için de uygundur. Uygulama başladığı andan itibaren su geçirmez, çatlakları örter, birleştirir. Su katılmamıştır, bitüm içermez. Kuruduktan sonra büzüşme ve çökme yapmaz. Tamamen kürlendikten sonra, malzeme su geçirmez olup, maksimum 5mm’ye kadar olan çatlakları onarır. Ayrıca, betona karşı agresif olan doğal yeraltı sularına karşı da dayanıklıdır.

Akıllı avantajlar

·         UV dayanımlı

·         Kullanıma hazır

·         Süper elastik

·         Çevre dostu

Translate »