Home Köşe Yazıları Yeşil Sayfa Tayvanlı Heatax® Yalıtım Kaplaması İle Yüzde 61 Tasarruf

Tayvanlı üreticilerin, çevreci özellikleri ile insandan önce doğaya hizmet eden birbirinden dikkat çekici ürünleri,15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleşen “Tayvan Yeşil ÜrünlerEtkinliği”nde Türk üreticisi ve tüketicisi ile buluştu.

Etkinlik kapsamında kurulan “Tayvan Yeşil Ürünler Pavilyonu”nda tanıtılan ürünlerden biri de yalıtım özelliği ile rakiplerine derece üzerinde açık ara fark atan Tayvanlı Well-Lıng Co.,Ltd.’nin ürettiği“Heatax® Yalıtım Kaplaması”. Bu yalıtım ürünü, oda ısısını koruyor, içerideki ısıyı dışarıya vermiyor, dışarıdaki ısıyı da içeriye almayarak ortamdaki sıcaklığı düşürüyor. Dışarıdan gelen güneş ışıklarını absorbe ederek oda sıcaklığını 13°C “Heatax® Yalıtım Kaplaması” iklimlendirme maliyetlerinde ise %61’e kadar tasarruf sağlıyor. Çevreyi koruyan ve 3 yıl performans garantisi olan Heatax® Yalıtım Kaplaması ile her yer boyanabiliyor.

Tayvan’ın “Yeşil Sanayi Programı” ile birlikte devleşen “çevreci sanayi” kolundan 10 Tayvanlı üretici firmanın birbirinden etkileyici özeliklere sahip ürünleri, 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta,“Tayvan Yeşil Ürünler Etkinliği” kapsamında kurulan “Tayvan Yeşil Ürünler Pavilyonu”nda tanıtıldı. Etkinlikte, Tayvanlı Well-Ling Co, Long Chen Technology , Nano Win Technology, GeStream Technology, Yantouch, SunUp Eco, Absolute Technology, Crosscarf, Green First Corporation ve Cashido Corporation ve Papershoot Technologies isimli firmaların ürettiği 16 “yeşil” ürünü Türk üreticileri ve tüketicileri ile buluştu.

images

Translate »