Home Haberler Egebeta alüminyumda büyüyecek

Otomatik kapı ve panjur sistemleri konusunda hizmet veren Egebeta, sektörde hedef büyüterek bölge bayisi olduğu Sistem Alüminyum’un Türkiye’deki ilk ve tek fabrika satış mağazasını hizmete açıyor.

Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, Gaziemir İZDEP’teki otomasyon yapı market içinde sektöre kazandıracakları Sistem Alüminyum fabrika satış mağazasıyla, müşterilere geniş stok ve ürün seçenekleri sunacaklarını söyledi. Yakaladıkları satış başarısı ve müşteri memnuniyetinin, kendilerine Sistem Alüminyum’un fabrika satış mağazası olma özelliğini kazandırdığını kaydeden Alişer, “2015 yılında hizmete açılacak fabrika satış mağazası ile Antalya’dan, Afyon, Denizli ve Kütahya’ya kadar uzanan geniş bir bölgede daha çok noktaya ulaşacağız” dedi.

Sistem Alüminyum’un fabrika satış mağazası olmakla birlikte alüminyum grubunda yüzde 50’lik bir büyüme yakalayacaklarını kaydeden Gafur Alişer “Alüminyumda stok gücü çok önemlidir. İZDEP teki  depolarımızda 200 ton ve Sistem Alüminyum’un Çorlu’daki fabrikasında ise 800 ton alüminyum stoğu bulunuyor. Toplamda bin tonluk alüminyum stoğunu yöneteceğiz. Bu konuda bize verdiği desteklerden ötürü Sistem Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yerekaban’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

İnşaat alanında cephe giydirmenin ciddi boyutlara ulaştığını, dış cephede granit ve mermerin yerini aynı görüntülerde alüminyum kompozit aldığını kaydeden Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, bu durumun Alüminyum satışlarını önemli ölçüde artırdığını belirtti.

1363

Translate »