Home Haberler Eryap Satış Ekibi Zirvede

Eryap CEO’su Emrullah Eruslu’nun da katılımıyla Bursa Marigold Hotel’de gerçekleştirilen satış, proje ve pazarlama
hgngn
ekiplerinin yer aldığı eğitim ve motivasyon toplantısında ilk gün düzenlenen profesyonel satış eğitimine tüm ekip katılım gösterdi. Tüm Eryap ekibinin interaktif katılımı ile gerçekleşen eğitimde “Satış Sürecinin Yönetimi”, “İletişimde Dinlemenin Önemi ve Kaydetme” gibi önemli konular işlendi.

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap; satış, proje ve pazarlama ekibi ile Uludağ’ın zirvesinde!

İkinci gün Uludağ Gezisine katılan Eryap ekibi, kayak yaparak karın keyfini doyasıya çıkardı ve yılın ilk çeyreğinin stresini üzerinden attı. Uludağ turunu güzel bir yemekle bitiren ekip sonrasında Bursa’ya geçti. Ekip Bursa’nın tarihi güzelliklerini keşfe çıkarken; Ulucami, Kapalıçarşı, İpekhan, Kozahan gibi tarihi mekanları da ziyaret ederek bolca fotoğraf çekmeyi ve alışveriş yapmayı ihmal etmedi.

Programın son gününde ise Türkiye geneline yayılmış satış ve pazarlama ekibinden gelen taleplerin ve görüşlerin karşılıklı olarak değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıda gelecek dönem hakkında hedefler görüşüldü, kararlar alındı. Yılın ilk çeyreğini güzel bir kapanışla bitiren Eryap ekibi, ikinci çeyreğe oldukça motive şekilde başladı.bnnb

Translate »