Home Haberler ESTAP, Yeni Proline Serisiyle Duvar Tipi Kabinet Kavramına Yeni Bir Boyut Kazandırıyor

Rack kabinet ve aksesuarları sektörünün öncü markalarından Estap, geçtiğimiz hafta 25. yıl gecesinde tanıttığı Proline serisi ile taşıyıcı profiller olmadan 300 kg’a varan taşıma kapasitesi, olağanüstü erişim/kablolama yetenekleri ve dekoratif özellikleriyle benzerlerinden açık ara önde.

Kablo girisleri.299
1989 yılından bu yana, Rack kabinetler ve aksesuarları, Telekom saha kabinetleri (dahili / harici ortam), Server ve Data Center Kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün çeşitliliğine sahip sektörün önde gelen firmalarından olan Estap, 23 Eylül 2014 tarihinde Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirdiği 25. yıl gecesinde, duvar tipi kabinet grubundan yeni Proline serisini görücüye çıkardı. Seri, gelişmiş yapısal üstünlükleri ve sunduğu kullanım kolaylıklarıyla kabinet kavramını kökünden değiştiriyor.

Estap, bu yeni seri ile mühendislik çözümlerinin sınır tanımadığını kanıtlıyor.

SeEkran Alıntısıri, Proline ve Proline+ olarak kendi içinde ikiye ayrılıyor. Kullandığı teknoloji sayesinde kapılar, yan paneller birlikte açılarak çok daha iyi erişim olanağı sunuyor. Olağanüstü açılım yeteneği, ön kapılar ve yan panellerin kolaylıkla birbirinden ayrılıyor olması ve taşıyıcı profilsiz yapısıyla Proline serisi, sistem odalarının yanı sıra küçük ofislerde ve görünür yerlerde kullanılıyor. Yeni Proline serisi,  taşıyıcı profillere ihtiyaç duymadan 300 kg’a varan taşıma kapasitesi, olağanüstü erişim/kablolama yetenekleri ve dekoratif özellikleriyle, daha etkili bir havalandırma için birçok özellikle donatılmış. Kabin içinde optimum hava sirkülasyonu sağlayan dolaşım sistemiyle cihazlar çok daha verimPROP9U60 FAN.292li ve güvenli.

Yeni seri, yerli ve yabancı hiçbir duvar tipi kabinette olmayan kolaylıkları bir arada sunuyor.

Tüm bu yeniliklerin %50 daha az yer kaplayan demonte (flatpack) ambalajda sunulması taşıma kolaylığının yanı sıra, sevkiyat ve stokta %50 yerleşim avantajı sunuyor. Tek kişi ile 10 dakikanın altında montaj süresi ve küçük boyutları sayesinde kapılardan rahat geçiş sayesinde zamandan da tasarruf ettiren seri, son yıllarda sektörde yaşanmamış bir yeniliğe imza atıyor.

Üretiminin büyük bir bölümünü 65 ülkeden fazla ülkeye ülkeye ihraç eden Estap A.Ş, 2013 yılı Türkiye ilk500 Bilişim Şirketi listesinde satış gelirlerine göre 90. sırada, Türkiye merkezli üretici listesinde 104 şirket arasından 12. sırada, üretici-donanım 60 şirket arasından 7. sırada olup, Legrand Grup sinerjisi sayesinde ihracatını ve Türkiye’deki istihdamını arttırarak faaliyetlerine devam etmektedir.Estap logo

 

Translate »