Home Haberler Europanel ile Farklılığı Mekanlarınıza Taşıyın

Pratikliği ile fonksiyonelliği, sadelik ile estetiği tasarımlarında dengeli biçimde harmanlayan europanel, duvar kaplama paneli koleksiyonu ile aklınıza gelebilecek her türlü doğal oluşumu, yepyeni bir anlayışla mekanlarınıza taşıyor.

Dokusu ve görüntüsü ile doğalıyla birebir aynı efekti ve performansı sunan europanel, üretici kimliği ile duvar kaplama sektörüne farklı bir yapı kazandırarak yüksek kaliteli polyester fiberglass takviyeli dekoratif duvar panelleri üretiyor.

Değişen mimari anlayışlar beraberinde birçok yeniliği getirse de, bu anlayış insanları taşın büyüsünden koparamıyor. Tüm bu devinim, dönüşüm ve yenilikleri içinde barındıran europanel, günün gereksinimlerine karşılık veren bir yapıya ve sınırsız kullanım alanına sahip.

Pratikliği ile fonksiyonelliği, sadelik ile estetiği tasarımlarında dengeli biçimde harmanlayan marka, duvar ka europanel-fiberglas-dekoratif-duvar-kaplama-paneli-dekorasyon-galeri-_49__1plama paneli koleksiyonu ile aklınıza gelebilecek her türlü doğal oluşumu, yepyeni bir anlayışla mekanlarınıza taşıyor, şıklık ve sıcaklık katarak tasarımlarınızın vazgeçilmezi oluyor.

Özelllikle geniş mekanlarda ve modern bir dekorasyonda güçlü etkiler yaratan brüt beton efektine sahip dekoratif paneller, betonun en doğal halini sunuyor. Tavan yüzeylerinde bile rahatlıkla uygulanabiliyor. Orjinali düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku, betonun en çıplak ve en brüt halini sunuyor.

Mekanların doğayla çevrili eşsiz atmosferinde yükselen tuğla duvarlar, projeyi estetik olarak bütünlüyor. İç ve dış mekanlarda her tür dekorasyonda farklı atmosferler yaratan duvarlar, sıcak ve samimi mekanlar vaad ediyor. Aynı boyutta ince yapılı tuğlaların bir araya getirilmesi ile oluşan duvarlar, zamansız mekanlar yaratmak isteyenler için özel alternatifler sunuyor. Tuğla görünümlü dekoratif duvar panelleri, tarihin ince yapılı tuğlalarından ilham alıyor.

Tarihteki yapıları günümüze uyarlamak hayal olmaktan çıkıyor, geçmişin zarafeti minimal bir düzende duvarlardaki yerini alıyor. Düzgün ve belirli ölçülerde kesilen doğal taşlardan oluşan duvar panelleri, kesmetaş ile oluşturulan duvar örgü sisteminin en güzel örneğini sergiliyor. Doğal taş ile uygulanması çok zor olan tavan ve tonoz gibi alanlarda europanel duvar panelleri ile doğal görünüm ve işlevselliğin keyfini çıkarın.

Mekanlara kuvarsın kırılganlığını katan bu ürün, iç ve dış mekanları geniş gösterme konusunda başarılı sergilemeler yapıyor. Aslı kuvars olan bu taşın oluşumu milyon yıl öncesine dayanıyor. Farklı boyuttaki ve genişlikteki taşların karışık düzende yerleştirilmesi ile, mimaride özellikle duvar kaplama malzemesi olarak tercih ediliyor.

logo-europanel-modre

 

Translate »