Home Haberler EXPONATURA’15 8 OCAK’DA KAPILARINI AÇIYOR

Tureks Fuarcılık tarafından düzenlenen Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı EXPONATURA’15, 8 Ocak’ da İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy 11Hall’de kapılarını açıyor. Türkiye pazarında ortalama %10’luk büyüme gösteren organik, doğal ve sağlıklı ürünler sektörü, Exponatura fuarın da 6. kez ziyaretçileri ile buluşuyor.

 Sektörünün uluslararası planlanan ilk ve tek fuarı olma özelliğine sahDSC04591ip Exponatura’15 başarılı iş birlikleri yapmak adına, Türkiye, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı, distribütör ve temsilcilikleri “Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarında 6. kez bir araya getiriyor. Değişen yaşam biçimi ve giderek insanların farkındalığının artması ile ortaya çıkan organik, doğal ve sağlıklı ürünler ihtiyacını karşılayan Exponatura, aynı zamanda organize ettiği B2B görüşmeleri ile yurtdışı ve yurtiçi katılımcı firmaları arasında yeni iş birliklerinin kurulmasına fırsat sağlıyor.

Exponatura’15, Doğal ve organik gıda, yöresel ürünler ve gıdalar, diyabetik ürünler, doğal tedaviler bitkisel ilaçlar, vitaminler ve enzimler, bitkisel kozmetik ve güzellik ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerine sunuyor. İnsanların sağlıklı beslenme ve ciddi vakalar da dahil sağlık problemlerine doğal çözüm arayışları yine Exponatura’nın konusunu oluşturuyor.

Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan:Exponatura daha ilk yılından itibaren, hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok ilgi gördü. İlk yılından itibaren yurtdışından firma katılımı oldu ve çok sayıda sektör temsilcisi tarafından ziyaret edildi. Doğal yaşam konusunda eşsiz kaynakları olan ülkemiz için, potansiyellerin ortaya çıkması, gelişmesi ve bu konuda güç birliği oluşması, ülkemizde doğal ve organik ürünlerin yaygınlaşması, tüketicinin bilinçlenmesi ve uluslararası kamuoyunun dikkatinin çekilmesi adına bu organizasyon büyük önem taşıyor. Fuarı ülkemizde ve tüm dünya çapında duyuracağız. Tureks olarak Exponatura’yı doğal ve organik ürünler sektörünün dünya çapında bilinen ve ilgi gören bir organizasyonu olarak konumlamak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız Exponatura’15 de de hızla devam ediyor. Büyüyen ve güçlenen sektöre hitap eden Exponatura Fuarı Türkiye’nin zengin coğrafyasından her türlü doğal yaşam alternatifini yurtdışı katılımcıları ile uluslararası düzeyde ziyaretçilere tanıtma imkanı sunmakla birlikte sektörün ihtiyacı olan bilimsel platformun oluşumuna da katkı sağlıyor. Exponatura, katılımcısı olan ilgili kurum kuruluşlar ve dernekler aracılığıyla ilgi çekici konu ve konukların olduğu konferans ve panelleri sayesinde tüm katılımcı ve ziyaretçilerine bilimsel içerikli profesyonel bir ortam da sağlıyor” açıklamasında bulundu.

Translate »