Home Haberler Falez Çelik Kapı, Marmara Bölgesi Satış Temsilcisi Celal Seyit ile Röportaj…

En büyük rakibimiz olarak kendimizi görmekteyiz ve amacımız her zaman daha büyük hedeflere ulaşmak!

Falez Çelik Kapı Marmara Bölgesi Satış Temsilcisi Celal Seyit, WinWorld Haber ekibimizle yaptığı röportajda “Görsellik için dekoratif amaçlı kullanılan malzemelerin, güvenlik ve sağlamlıkla ilişkisi olmadığı gibi, yük olmaktan başka fayda sağlamaz. Bunun doğrusu, dekoratif yüzeyler çıkarıldığı zaman kalan, çelik kapı konstrüksiyonu ve tekniğin bir çelik kapı özelliği taşıyıp taşımamasıdır.” şeklinde konuştu.


 

Öncelikle firmanızı ve kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Falez Çelik Kapı, Marmara Bölgesi satış temsilcisi olarak, yaklaşık üç yıldır bu firmada çalışıyorum. 15 yılı aşkın çelik kapı sektöründe hizmet vermekteyiz. Falez Çelik Kapı, dalında en iyiler grubunda bulunan firmalardan biridir. Üretilen çelik kapıların sağlamlık ve güvenlik kriterlerine uygun olmasından dolayı, gerçek bir çelik kapı üreticisidir. Ayrıca ,galvanize çelik ve ayarlanabilir menteşeli olmasından dolayı, bir çok projede yer almış ve AR-GE’ ye önem veren bir firmadır.

Evlerimizde bizi ve misafirlerimizi ilk karşılayan obje olan kapı, ülkemizde gereken önemi görüyor mu? Gerek estetik ihtiyaçlar, gerekse güvenlik konusunda yorumlar mısınız?

Ülkemizde çelik kapılar, güvenlik açısından gerekli önemi görmemektedir. Teknoloji çağında bulunduğumuz için, bu durumun bütün alternatiflerini kullanmamız gerekmektedir.  Kapının genelde ağırlığını kapıların iki yüzüne de monte edilen ahşap ve mdf yüzeyler oluşturur. Görsellik için, dekoratif amaçlı kullanılan bu malzemelerin güvenlik ve sağlamlıkla ilişkisi olmadığı gibi, yük olmaktan başka fayda sağlamaz. Bunun doğrusu, dekoratif yüzeyler çıkarıldığı zaman kalan, çelik kapı konstrüksiyonu ve tekniğin bir çelik kapı özelliği taşıyıp taşımamasıdır.

Kapı üretirken/ithal ederken kapının estetiği konusunda ar-ge çalışmalarınız var mı? Bu çalışmalarınızın yeterli olduğuna inanıyor musunuz?

Falez Çelik kapı olarak Ar-Ge’ ye önem veren bir firmayız ve bundan dolayı “can güvenliği kapısı” geliştirdik. Günümüzde her şekilde kapılarımızı çalan, tanımadığımız ve güvenemediğimiz kişiler olabiliyor. Geliştirdiğimiz tek yöne açılan, iki kanatlı kapı sayesinde, bireylerin bu güvenliği sağlamaları gayet mümkün. Ar-Ge kapsamında çalışmalarımız daha da geliştirilerek, parmak izi sistemi, kart sistemi ve telefon ile uzaktan kumandalı sistem ile güvenliği ve kolaylığı sunuyor.

Kapı bazen çok kolay açılmalı, bazen ise çok zor! Kapıların bizlere sağladığı güvenliği kendi ürünleriniz üzerinden anlatır mısınız?

Hırsızlara karşı garantili kapı, aynı zamanda bizimde o kapıyı açamayacağımız anlamına gelmektedir. Öncelikle kapılarımızın, hırsızların açamayacağı, fakat bizim kolaylıkla açabileceğimiz kapılar olmalıdır. Teknolojinin araya girmesiyle birlikte kapımızı, bizden başkası açamamalı. Kapı kilit sisteminin kalınlığı, çokluğu ve fonksiyonu ne olursa olsun, kilit mekanizmalarını çalıştıran anahtar vasıtasıyla çalışan barel mekanizması hırsızlık için ulaşılabilmesi en zor detay olmalıdır. Çünkü hırsızlık için barele ulaşılması, kilit sistemini başka barel vb. aletlerle kolaylıkla açılması söz konusudur. Bunun için de Falez Çelik Kapı olarak özel tasarlanmış çelik zırhımız, bunu çeken özel kalın çektirme vida sistemimiz ve kapı içi takviyelerimiz bulunmaktadır.

Ürettiğiniz/İthal ettiğiniz kapıların binalarımıza sağladığı izolasyonu ses ve ısı açısından değerlendirir misiniz?

Kapı kasalarımızda bulunan 2mm çelik ve atkılar bulunmaktadır. Bunun kapıya sağladığı fayda ise kapının dayanıklılığını arttırması, 35 tona kadar darbeye ve esnemeye karşı dayanıklı olmasıdır. Kapılarımızda Isı yalıtımı ve 35 desibel civarında bir ses izolasyonu sağlanıyor. Ayrıca, içerisinde 45 dansite yoğunluğunda ve yüksek yapışma özelliğine sahip, poliüretan dolgu bulunmaktadır. Dolayısıyla sağlamlık, güvenlik, ısı ve ses izolasyonu açısından daha güvenilir kapılardır.

Son olarak, okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

Çelik kapılarda kullanılan saç ve iç dolgusuna dikkat edilmesi, ayrıca alışveriş yapılan firmanın referanslarına dikkat edilmesi önemlidir. En büyük rakibimiz olarak, kendi firmamızı görmekteyiz. Eksiklerin düzeltilmesi, hedefleri büyültmek, teknoloji ile birlikte, dünyaya daha çok katkı sağlayabilmek her zaman hedefimizdir.

 

Interview With Falez Steel Door Marmara Region Sales Executive Celal Seyit

In our interview with Falez Steel Door’s Marmara Region Sales Executive Celal Seyit pointed out that they see themselves as their biggest rival and that their aim is to achieve more goals. He said that decoratively used materials has nothing to do with security and durableness and do nothing more than being a burden.

 

falezlogo

 


 


            
Translate »