Home Haberler FİLLİ BOYA YALITIM CAPATECT, 3.MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TÜRKİYE KONFERANSINA SPONSOR OLDU!

Filli Boya Yalıtım, Genç Öngörü derneği tarafından 27-29 Eylül tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesinde düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Türkiye konferansının bronz sponsoru oldu.

DSCF1659 Genç Öngörü Derneği tarafından 3.’sü düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı, Türkiye nüfusunun çoğunluğunu oluşturan ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek lise çağındaki gençlerin, fikirlerini özgürce belirtip savunabilecekleri bir platform.

Bu seneki teması “Açlık ve Yoksulluk” olarak belirlenen konferansta öğrencilerin; dünya konuları ve uluslararası ilişkiler hakkında bilgilenip, global düşünmeyi öğrenebilecekleri bir platform yaratılDSCF1672ması hedeflendi.

Adana, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Düzce, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, , Siirt, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak gibi toplam 27 ilden öğrencilerin katılacağı konferansla, katılımcıların modern tartışma kültürünün gelişeceği, fikirlerini özgürce belirtip savunabilecekleri bir ortam da yaratılması amaçlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk,” Böyle bir organizasyonun için de yer almaktan oldukça mutluyuz. Betek olarak gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin fikirlerini özgürce belirtip savunabilecekleri bir ortam hazırladıkları için Genç Öngörü Derneğine de teşekkür ediyoruz.” dedi.CAPATECT

Translate »