Home Haberler Filli Boya Yaşam Alanlarında Farklılık Yaratıyor

 

Türkiye’nin renk otoritesi, renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor. Filli Boya geliştirdiği Renxmatik sistemi ile en güzel renkleri gözler önüne seriyor, iç cephede AlpinaSilan ile kusursuz yaşam alanları yaratıyor.

 

Renxmatik’ten Sonsuz Renk, Sonsuz Seçenek…  

Filli Boya, geliştirdiği Renxmatik sistemi ile farklı kimliklere, bakış açılarına ve zevklere seslenen en güzel renkleri yaşam alanlarına taşıyor. Trend belirleyen, tasarımı estetikle birleştiren bu özel sistem, insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayarak kişiye özel, sınırsız renk üretiyor. Filli Boya Renxmatik Sistemi ile bir kumaş, kâğıt, perde ya da favori bir eşyanın rengi 2 saniye gibi kısa bir sürede elde edilebiliyor.

Mimarlar, tasarımcılar, boya ustaları ve yaşam alanlarının dekorasyonuna, renklerine özen gösteren herkes bu sistem sayesinde mekânlarda renk kullanım seçeneklerini arttırarak özgün yaşam alanları oluşturabiliyor. Renxmatik sistemi istenilen miktarda ve renkte boyayı kişiye özel üretilmesine imkân sağlıyor.

 

Yeni Renk Tonlarının Kullanımına İlham Veriyor

 Filli Boya’nın trend yaratacak yeni renk tonlarını deneyen kullanıcılar, Renxmatik ile daha cesur renk seçimleri yapıyor. Hazır renk kartelalarından renk seçmenin yanı sıra kişiye özel beğenilere de imkân tanıyan Renxmatik sistemi, yeni renk tonlarında renk kullanımını teşvik ederek yaşam alanlarına ilham veriyor.

Dekorasyona dair kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirilen Renxmatik ile Filli Boya, artık sadece bir mekânın dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik değil, daha bireysel renk çözümleri sunuyor.

 

İç Cephede Göz Alıcı ve Çarpıcı Yaşam Alanları Yaratan AlpinaSilan…

 Filli Boya’nın iç cephe boyası AlpinaSilan, üstün performansı, kusursuz ipeksi mat dokusu ve “Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi’ özelliğiyle yaşam alanlarındaki renklerin uzun yıllar ilk günkü canlılığını korumasını sağlıyor.

Su bazlı, dekoratif son kat iç cephe boyası AlpinaSilan, tam silinebilir ipeksi mat dokusunun yanı sıra renkleri daha da göz alıcı, daha da çarpıcı yansıtarak yaşam alanlarına temizlik ve ferahlık hissi taşıyor. Uygulama sonrasında koku bırakmaması ve çevre dostu olması özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

 

Benzersiz yüzlerce renk seçeneği AlpinaSilan’da…

 Filli Boya’nın geniş renk yelpazesinden binlerce renk yaşam alanlarında hayat buluyor. Bej tonlarının vazgeçilmezi Kumru®, Lületaşı®, Peri Bacası® renkleri ile salonlar modern bir görünüme kavuşurken, Bej-i Pembe® ve Masal Pembesi® renkleriyle de yatak odaları pembe tonlarının ayrıcalığını yaşıyor. Özgün ve ayrıcalıklı Filli Boya renk paleti mekânları kendine özgü kılıyor.

Ülkemizdeki iç cephe boyaları arasında en çok tercih edilen AlpinaSilan, Filli Boya’nın deneyimi ve yüksek teknolojik altyapısı sayesinde Ar&Ge laboratuvarında geliştirilen “Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi” ile üst seviyede performans gösteriyor.

Yeni nesil silikonlar, pigmentler, akrilik bağlayıcılar ve silisyum bazlı dolguların olağanüstü uyumu ve optimizasyonu sayesinde AlpinaSilan, yaşam alanlarına değer katıyor.

 

 

logo

 

Translate »