Home Haberler Gayrimenkul Sektörünün En İyileri Ödüllerini Aldı

 

Sektör öncüsü Häfele’nin Mutlu Mekanlar Sponsoru olarak destek verdiği ve şehre imzasını atan en iyi inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği yarışmada ödüller sahiplerini buldu. Häfele, Daikin ve Cushman& Wakefield sponsorluğunda, Türkiye’nin en güçlü ve etkili medya markası Hürriyet’in düzenlediği Sign of The City Awards yarışmasında ödül kazananlar 6 Kasım’da Four Seasons İstanbul The Bosphorus otelinde, görkemli sahne şovlarının da yer aldığı final gecesinde açıklandı.

Başvuru ve değerlendirDSC_5871sme aşaması Uluslararası denetim ve danışmanlık firması Ernst and Young tarafından denetlenen Sign of the City Awards, konsepti, jürisi ve ödülleriyle gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül sistemi olarak anılıyor. Altın Kelebek ve Kırmızı gibi prestijli ödülleriyle yıllardır adından söz ettiren Hürriyet Dünyası son olarak gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarışacağı yeni bir ödülü hayata geçirdi. Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne d
eğer katacak, ‘şehre atılan imza’ anlamına gelen ‘Sign of The City Awards’ yarışması inşaat, gayrimenkul ve mimarlık dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

Sektörün sonuçları merakla beklediği yarışmada Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. Mimar Doğan Hasol önderliğinde toplanan alanında uzman jüri üyeleri, her kategoride 1 Ocak 2013 ve 15 Eylül 2014 tarihleri arasında tamamlanmış ya da proje aşamasında olan finalist projeleri değerlendDSC_6244sirerek ödül sahiplerini seçti. Oylama sistemi ve ödül kategorileriyle sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi beklenen Sign of the City Awards yarışmasının, uluslararası platformda önemli bir yere sahip Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve yüksek standartların belirlenmesine katkı sağlamak adına her yıl tekrarlanması planlanıyor.

500’den fazla gayrimenkul sektörü temsilcisini bir araya getiren gecede toplam 28 ödül sahibini buldu. Yarışmada; Soyak Soho (en iyi rezidans), Sunrise Court Bursa (en iyi az katlı konut), Çınarlı Bahçe Tuzla (en iyi çok katlı konut), Bodrum Houses (en iyi müstakil konut), Tema İstanbul (devam eden projeler/en iyi karma proje), Prime Mall Gaziantep Alışveriş Merkezi (en iyi AVM), Maslak No Bir (en iyi ofis), İstanbul Florence Nightingale Hastanesi (en iyi sağlık projesi), Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü (en iyi eğitim projesi), Vialand Temapark ve AVM (en iyi sosyo-kültürel yapı), NG Kütahya Seramik (en iyi endüstriyel yapı), ERKE Green Academy ( en yeşil bina), Türkiye Müteahhitler Birliği Merkez Binası (en iyi mimari tasarım), Siesta Blue (devam eden projeler/en iyi pazarlama projesi), İstanbul Ticaret Odası ve Çevresi Düzenleme Projesi (en iyi konsept kDSC_6297sentsel tasarım-jüri özel), Küçükçekmece Meydan Çevresi Kentsel Tasarım Projesi (en iyi konsept kentsel dönüşüm-jüri özel) ödüllerini aldı. Projeler dışında Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş Nef Projesi ile ‘sektörde yenilik” jüri özel ödülünü aldı.

En iyi dönüşüm” projeselerinin değerlendirildiği kategoride Terrace Feri ile İnanlar İnşaat tamamlanan en iyi dönüşüm projesi ödülünü Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun’un elinden aldı. Ödülünü yine gecenin Mutlu Mekanlar Sponsoru Häfele’den alan bir diğer proje ise devam eden projelerde “En İyi Dönüşüm” projesi seçilen Denizli Hükümet Konağı ve Çevresi KDSC_6432sentsel Tasarım Projesi oldu.

Hürriyet mikrofonlarına konuşan Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Sign of the City ödüllerinin gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getireceğini ve bu önemli etkinliğin bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını iletti. Yurtdışına uzanan uluslararası çapta bir etkinlik olma yolunda önemli bir adım atıldığını belirten Uytun; bu etkinliğin gayrimenkul alanında Türk tasarım ve üretim gücünü tüm dünyaya anlatacak bir platform olabileceğine inandıklarını söyledi.

Ebru Akel’in sunumunda gerçekleşen gecede renkli sahne ve dans gösterileri gerçekleştirildi. Muhteşem Gatsby temasıyla 1920’lerin ve 1930’ların Art Deco ihtişamını geceye taşıyan Häfele, konuklara hazırladığı şık sürprizlerle de ödül gecesinin en çok konuşulan firmalarından biri oldu.

 

They Won the Best Awards of Real Estate Sector

Awards found their owners in the competition that best construction and real estate projects has been evaluated and that is supported by the sectors pioneer Häfele as Mutlu Mekanlar Sponsor.
Hurriyet World, which is mentioned for the prestigious awards such as Altin Kelebek and Kirmizi, recently, brought a new award in life that the best of real estate sector will compete.

In the night, which gathered more than 500 real estate delegate, 28 awards found their owners. In the competition they won the awards of; Soyak Soho (the best residence), Sunrise Court Bursa (the best low-rise dwelling), Cinarli Bahce Tuzla (the best high-rise dwelling), Bodrum Houses (the best self-contained dwelling), Tema Istanbul ( the best combined project), Prime Mall Gaziantep Alisveris Merkezi (the best mall), Maslak No Bir (the best office), Istanbul Florence Nightingale Hastanesi (the best health project), Acibadem Universitesi Kerem Aydinlar Kampusu (the best education project), Vialand Theme Park and Mall ( the best sociocultural construction), NG Kutahya Seramik (the best industrial construction), ERKE Green Academy (the most green building), Turkiye Muteahhitler Birligi Merkez Binasi (the best architectural design), Siesta Blue (the best marketing project), Istanbul Ticaret Odasi ve Cevresi Duzenleme Projesi (the best concept urban renewal – jury’s special). Other than the projects, with its Timur Gayrimenkul Gelistirme Yapi ve Yatirim A.S. Nef Project, they won the jury’s special award “innovation in the sector”.

hafele

Translate »