Home Haberler Geberit Sigma60 kumanda kapakları ile sofistike banyolar…

Minimalist detaylar ile banyo dekorasyonunda fark yaratın

Yeni tasarım yaşam alanlarında banyo boyutlarının küçülmesiyle minimalist tasarımlar ön plana çıkıyor. Duvar kaplaması içinde hemyüz görünüm oluşturmasıyla banyolarda göz alıcı ve kusursuz bir uyum yaratan kumanda kapakları, banyosunu sade ve kusursuz bir görünüme büründürmek isteyenlerin tercihi oluyor. Minimalist tasarımı banyolara sofistike detayla buluşturan Geberit Sigma60 kumanda kapakları, banyo dekorasyonları için mükemmel seçim olarak göze çarpıyor. 

Minimalist tasarımlarıyla en sofistike banyo dekorasyonları için bile mükemmel seçim olarak karşımıza çıkan Geberit Sigma60 kumanda kapakları, duvar ile hemyüz görüntü oluşturarak banyodaki estetikliği ön plana çıkartıyor.

Krom, beyaz, siyah, ve toprak cam seçenekleriyle kusursuzluğun sembolü… 

Teknolojiyi kusursuz tasarımla bir araya getiren Geberit Sigma60, küçük banyolar için ideal bir seçenek oluyor. Duvar ile kumanda kapağının harmonisini sağlayan Sigma60 kumanda kapağı, krom rengiyle banyolarındaki gücün ismi oluyor.  Kolay temizlenebilme özelliği ve pürüzsüz yüzeyiyle de banyoları standartların üzerine çıkartan Sigma60 ile Geberit, duvar kaplaması içinde hemyüz görünüm oluşturarak banyolarda göz alıcı ve kusursuz bir uyum yaratıyor.

Translate »