Home Haberler Gelişim Teknik A.Ş. Ankara Sodex Fuarı’nda Ürünlerini Tanıttı

Gelişim Teknik A.Ş. , 7-10 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen SODEX Fuarı’na katıldı. Fuarda BWT su artıma ve yumuşatma ürünleri, aquatherm tesisat sistemleri, Wavin AS  sessiz® atık su borusu, HL süzgeç,  sifon, pis su çekvalfleri ve Physiotherm derin ısı kabinleri sergilendi ve tanıtımları yapıldı.

1987 yılında sektöre giren, Türkiye’nin en köklü, deneyimli ve yenilikçi firmalarından birinin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Ali BIDI fuara Gelişim Teknik A.Ş. ve Ali BIDI Sağlıklı Yaşam A.Ş.  firmalarının ürünleri ile katılım sağladı.

Fuarda en büyük ilgiyi Gelişim Teknik bünyesinde bulunan ve Avrupa’nın önde gelen su teknolojisi şirketi ürünü olan BWT ürünü gördü. Üstün ekonomik ve ekolojik özelliklere sahip olan BWT ürünleri, içme suyu iyileştirmesi, maden suyu, ilaç endüstrisi için ultrasaf su, yüzme havuzları, ısıtma ve proses suyu, kazan ve soğutma suyu, hatta klima suyu için bile kullanılmaktadır. 1990 yılında kurulmuş olan firma bugün Avrupa pazarının liderlerinden biri olmuştur.

Fuarda ilgi çeken diğer bir ürün ise:  Gelişim Teknik A.Ş.’nin ilk olarak 27 yıl önce bünyesine kattığı aquatherm ürünleridir. Dünya inşaat sektöründe bir devrim yaratan aquatherm Türkiye’ de de birçok önemli projede kullanılmaktadır. Geniş kullanım alanına sahip olan bu marka, 10 yıl süreyle üretim hatalarına karşı 15.000.000 Euro sigortalıdır.

Firma bünyesinde 20 seneden fazladır bulunan diğer bir marka ise WavinAS Sessiz Boru®’ dur. Astolan hammaddesinden üretilen WavinAS Sessiz Boru®’ nun sessizlik değeri 4lt/sn’de 11 dB’ dir. Ürün Almanya Plastik Borular Kalite Birliği sertifikasına sahip olup, yangın anında zehirli gaz çıkarmamaktadır.

60 yıldır Hutterer&Lechner (HL) Firması tarafından Avusturya’da üretilen ve 15 senedir Türkiye pazarında Gelişim Teknik A.Ş. tarafından satışa sunulan ve özellikle susuzda kalsa %100 kokuyu önleyen, patentli koku fermatürü primusla dikkat çeken HL sifon, süzgeç ve pis su çekvalfleri  de büyük ilgi gördü.

Türkiye Distribütörlüğü Ali BIDI Sağlıklı Yaşam  A.Ş tarafından yapılan ve insan vücudunun gereksinimlerine göre hassas ayarlanmış eşsiz düşük sıcaklıklı derin ısı ve patentli lava kum teknolojisine sahip olan  Physiotherm derin ısı kabinleri de  ziyaretçilerine sunuldu.

Physiotherm derin ısı kabinlerinin benzersiz teknolojisi, hoş ve derin bir ısı için kızılötesi C ışınımını kullanır ve bu sayede tüm vücudunuz dengeli ve en uygun şekilde ısıtılır.

Physiotherm Derin Isı Kabinlerinin bazı faydaları şu şekildedir: Bağışıklık sistemini güçlendirir, kan dolaşımı ve metabolizma
hızını arttırabilir, yoğun terleme ile vücudun toksinlerden arınması mümkün olabilir. Aynı zamanda kas spazmı ve bel ağrılarının, çeşitli cilt hastalıklarının azaltılmasına, kilo vermeye ve forma girmeye yardımcı olabilir.
image001

 

Translate »