Home Haberler Göktaş Yapı Yetkililerinden Aydın Göktaş İle Röportaj…

“Değişmeyen Tek Şey, Değişkenliktir”

Girişimciler sınırsız dünyanın en etkili ve en güçlü ordularıdır. Onlar, toplumları silahlarıyla değil, ürün ve hizmetleriyle değiştirirler. Girişimci sermaye peşinde değil, güzel iş peşindedirler. Güzel iş yapan sermaye aramaz, sermaye onu bulur ve girişimcinin sermayesi güzelliğidir. Güzel işleri bulanlar ise yenilik yapmasını bilenlerdir.


 

Öncelikle firmanızı ve kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Aslen Çankırı’lıyım, kurumsal firmalarda Makine Teknikerliği ve Satış Pazarlama Müdürü olarak görev yaptım. Daha sonra kendi şirketimi kurdum. Firmamız, 2012 yılında kurulan genç ve dinamik bir firmadır.

Ulusal ve Uluslararası arenalarda ülkemizi başarı ile temsil eden, kendi branşlarında lider olan markaları çatısı altında topladığımız, Göktaş Yapı olarak hedeflerimiz, kalitenin sürekliliğini sağlamak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.

Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Biz, ülke çapında öncü markaların satışını ve montajını yapıyoruz. Pvc doğramada Fıratpen, panjur ve kepenk sistemlerinde Storrol, plise sineklik sistemlerinde ise Process markalarını tercih ettik.

Ürünlerinizin kalite, yaygınlık, dağıtım ve fiyat olarak rakiplerinize göre konumunu açıklar mısınız?

Aslında, bünyemizde bulunan bütün markalar, hem kaliteleri, hem de bilinirliği açısından sektörümüz ve rakiplerimiz tarafından bilinmekte ve takip edilmektedir.

Sadece, kendi markamız olan Göktaş Yapı, 2012 yılında kurulmasına rağmen, yakın zamanda, diğer markalarımız gibi, ülke çapında bilinen ve tercih edilen bir marka olacaktır.

Fiyat ve kalite karşılaştırması için, kesinlikle kesinlikle diğer markalardan birkaç adım daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü, bizim ne kalitesiz ürün satma, ne de çok para kazanmak gibi bir derdimiz var. Biz, sadece işimizi düzgün bir şekilde yapmak istiyoruz ki, bu piyasada ve bu ülkede saygın bir değer kazanalım.

Plise sineklik ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Hangi sineklik çeşidi daha çok tercih edilmektedir?

“Değişmeyen tek şey, değişkenliktir.” Her geçen gün zaman değişiyor, alışkanlıklar, düşünceler ve kalite anlayışımız değişiyor. Halkımız yenilikleri takip ediyor ve en iyisi, en kalitelisi hangisi ise onu tercih ediyor. İnsanlarımız tüketici olarak, bilinçli ve sorgulayıcı bir şekilde hareket ediyor.

Bugüne kadar olan sineklik türleri geçmişte kalırken, son zamanlarda plise dediğimiz, pileli sineklik sistemleri çıktı. Çok ilgi gören plise sineklik, kullanımının çok kolay olmasıyla birlikte bakım gerektirmeyen bir yapıya sahiptir. Sineklik tülü, pvc kaplı fiberglass’dır. Sağ-sol ve yukarı-aşağı şeklinde çalışır.

Pencerenin estetik yapısını bozmayan, şık bir tasarıma sahiptir. Plise sineklik, her türlü iklim koşullarına dayanıklı olup, tüllerin kışın bile çıkarılmasına gerek kalmadan kullanılmasını sağlar.

Katlanır pileli tüller sayesinde, istenilen yerde durma imkânı vardır. Bahsetmiş olduğum yeni nesil pileli sineklik sistemlerini, Göktaş Yapı olarak, bayilerimize ve nihai müşterilerimizin hizmetine sunmak için, çok uygun koşullarda bu ürünlerin imalatını yapıyoruz.

 

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

Ben bir girişimci olarak, tüm girişimci arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum: Girişimciler sınırsız dünyanın en etkili ve en güçlü ordularıdır. Onlar, toplumları silahlarıyla değil, ürün ve hizmetleriyle değiştirirler. Girişimci sermaye peşinde değil, güzel iş peşindedirler. Güzel iş yapan sermaye aramaz, sermaye onu bulur ve girişimcinin sermayesi güzelliğidir.

Güzel işlere odaklananlar, dünyanın her yerinde mıknatıs gibi sermayeyi kendilerine çekerler. Güzel işin, kendisi gibi, getirisi de güzel olur.

Güzellik gizlenmez, güzelliğin gücü, açıklığından kaynaklanır. Anadolu insanı güzeldir. Ekonomik, siyasal ve kültürel hangi alanda olursa olsun, güzel işler yapar. Güzel işleri bulanlar, yenilik yapmasını bilenlerdir. Risk almasını bilmeyenler, yenilik yapamazlar.

Tüm girişimci arkadaşlarımıza, saygı ve selamlarımı sunar, hayırlı ve bol kazançlar dilerim.

Goktas Yapi Competent Aydin Goktas

In our interview with Goktas Yapi Competent Aydin Goktas, he indicated that entrepreneurs are the most powerful and effective armies of the unlimited world. They change the society with their products and services, not with their weapons. He also stated that entrepreneurs are not concerned with funds, but good work. People that do good work will inevitably receive funds.

 

 

 

 

logo [Converted]logo [Converted]

Translate »