Home Haberler Häfele ile İşiniz Artık Çok Kolay!

 KekuSablonMontaj yaparken düşünmeye ve zaman kaybetmeye gerek yok! Hatasız ve firesiz üretim için Häfele montaj şablonlarını kullananlar, daha kısa sürede daha çok iş yapıyor.

1923 yılında marangoz atölyelerine hizmet vermek amacıyla Almanya’da kurulan Häfele, bugün 92 yıllık tecrübesi ve 6.000’den fazla çalışanı ile mobilya ve mimari donanımlar sektöründe, yenilikçi fikirleri ve yaratıcı tasarımlarıyla 150’yi aşkın ülkede hizmet vermektedir.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözüm üretmeyi misyon edinen Häfele, 1983 yılında geliştirdiği, demonte mobilyaların montajını kolaylaştırmasıyla fark yaratan bağlantı elemanı Minifix’in icadı ile dünya mobilya üretiminde bir devrin başlangıcına imza atmıştır.

Özellikle küçük ve orta ölçekli mobilya üreticilerinin ve marangozların işini kolaylaştıracak olan Häfele’nin yenilikçi ürünlerinden Montaj Şablonları, hassas üretim gerektiren tüm mobilya bağlantı işlemlerinde hızlı ve kolay montaj yapılmasını sağlıyor. Malzemeye en az iki noktadan dayanarak delik yerlerinin belirlenmesi sayesinde istenmeyen yerden delme ve hatalı montaj riski ortadan kalkıyor. Häfele Montaj Şablonları ile doğru yerden delinerek, kusursuz monte edilen üründen maksimum verim alınıyor ve mobilyada uzun ömürlü kullanım sağlanıyor.Moovit Sablon

Elde üretim yapan ustalar için metre ile ölçüp, işaretleyerek delme yöntemini tarihe karıştıran Häfele Montaj Şablonları sayesinde kenar, köşe ve yüzeyler üzerinde, farklı ölçülerde montaj deliklerinin CNC makinası hassasiyetinde açılması sağlanıyor.

Her açıda ve ağırlıkta kapağa uygun makası doğru yere kolayca monte etmenizi sağlayan Makas Şablonları, doğru yerden, doğru derinlikte, doğru uçlarla hatasız delikler açmanızı sağlayan Minifix, Rafix, RV Bağlantı Elemanı Şablonları, şantiyede bile menteşe deliği açmanıza imkan tanıyan Tas Menteşe Şablonu, her boy rayı gönyesinde monte etmenizi sağlayan Çekmece Rayı Şablonu, her model ve delik aksında kulbu gönyesinde ve terazisinde kalemle çizmeyi gerektirmeden dik delme imkanı sunan Kulp Şablonu ve diğer şablon çeşitlerini tüm Häfele mağazalarında, özel olarak tasarlanan Marangoz Atölyesinde deneyebilir, satın alabilirsiniz.2013_03_10_14_29_39

Translate »