Home Haberler Hekim Yapı A.Ş. Standı, Ürün Gamı ve Çeşitliliği İle İlgi Odağı Oldu

Global alanda yapı sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Hekim Yapı A.Ş., HekimBoard, HekimPanel, HekimPor, ve HekimPan markalarını sektör

hekim-yapi-3profesyonelleri ile buluşturdu. Hekim Yapı A.Ş.‘nin yalıtım ve cephe kaplamalarından oluşan standı 38. Yapı Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekti.

Yapı malzemeleri endüstrisinde ilkleri ve sektördeki öncü girişimleri ile adından söz ettiren Hekim Yapı A.Ş.;  sektöre kazandıracağı poliüretanpanel hattında yapılacak yeni ürünlerini, poliüretan dolgulugizli vidalı (kepli) çatı paneli, standart 3-5  hadveli  çatı paneli, gizli vidalı duvar paneli , içi fibercement dışı sac H ve soğuk oda tipli panel, H panel, soğuk oda paneli, standart duvar paneli, membran ve kraft kağıtlı  çatı paneli olarak sıraladı. Ayrıca 600-1250 mm enlerde, özellikle prefabrike yapı sektörünün ihtiyacı olan daha geniş ende poliüretan panel üretiminin yapılacağı müjdesini verdi.

Hekim Yapı A.Ş. Hekimboard markalı Fibercem  ent levha ürün çeşidine iki yeni desen daha ekleyerek, ceviz ağacı ve doğal taş desenli levhaları sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Özellikle mimari projelerde tercih edilen Hekimboard levhalardan üretilen söve ve kat silmeleri ile göz doldurucu detaylar hayranlık uyandırdı.

Hekim Yapı A.Ş., HekimPor markalı eps ürünlerine ait asmolen,  tavan levhaları,ondüleli levha altı, karbonlu ve beyaz  yalıtım levhası ürünlerinin de tanıtımının yapıldığı 38. Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerinden tam not aldı.

Hebo Yapı A.Ş., 20 yıla yaklaşan tecrübesi ile dünya norm ve standartlarındaki ürün gamını sektör profesyonelleri ile buluşt

hebo-yapi-1urarak endüstriyel ürünler, şehir mobilyaları, modüler ve taşınabilir yapıları ile İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 38. Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

 Hebo Yapı A.Ş.’nin yeni nesil Hebo City markası ile 38. Yapı Fuarı’na özel tasarladığı doğa dostu satış ofisi, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Nitelikli ürün gamı, projelerindeki alternatif çözüm odaklılığı ve projelerindeki çevre duyarlılığı ile adından söz ettiren Hebo Yapı A.Ş. çok amaçlı seçkin prefabrike yapılarının yanı sıra bulunduğu lokasyonlara uyumlu konsept ve mimari dokuları ile satış üniteleri, büfe, taksi durakları, danışma-iletişim noktaları, wc ve diğer kabinleri ile de fark yarattı.

 

Kalite ve estetiğin birleşimi Hebo Yapı A.Ş. prefabrike yapılarda; sürdürülebilirlik ilkesi adı altında, çevreci yaklaşımı ve doğa teması ile çok amaçlı yapıcı çözümleri bir arada sundu.

 

Hebo Yapı A.Ş.  aynı zamanda Oyuncak ve Kitap Kumbara Kabini ile 38. Yapı Fuarı’nda yerini aldı. Sosyal sorumluluk ve duyarlılık anlayışını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na taşıyan Hebo Yapı A.Ş. fuar alanında toplanan oyuncak ve kitapları ihtiyaç sahibi çocuklar ile buluşturdu.

 

Prefabrike ve hazır yapı sektöründe estetik ve yeniliğin öncüsü Özge Yapı A.Ş.İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde ge

ozge-yapi-1rçekleşen 38. Yapı Fuarı’nda; büyük ilgi ve beğeni gördü.

 

Özge Yapı A.Ş. değişim, gelişim, teknoloji ve yeniliğin simgesi olarak, sektöründe fark yaratmaya devam etti .4 mevsim huzur, hayat boyu güven sloganı ile ekonomik ve alternatif çözümler sunan Özge Yapı A.Ş. seçkin konut  yapıları ile bu fuarda da dikkatleri üzerine çekti.

 

Yaşam alanlarında konforu ön planda tutan Özge Yapı A.Ş.; kaynaksız yapı teknolojisi, fibercement cephe kaplamaları, prefabrik konutlar, konteyner, kabin, çelik depo-hangarlar, ve şantiye yapıları ile kişi ve kurumların taleplerini karşılayarak, Türk yapı sektörünün buluşma platformunda yerini aldı.

 

Prefabrike ve hazır yapı sektörüne yön veren Prefabrik Yapı A.Ş., İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 38. Yapı Fuarı’nda; Preform, Lifecase markaları ve Steelin, Hekim Profil işletmelerinin teknolojik yeniliklerini fuar katılımcılarının beğenisine sundu.prefabrik-yapi-1

 

Sektörüne kazandırdığı inovatif çözümler ile dikkatleri üzerine toplayan Prefabrik Yapı A.Ş. yaşam alanlarında maksimum kalite ilkesi ile marka bilinirliğini üst seviyeye taşıdı.

 

Sektöre yenilik sunmak ve sektörde ilklere imza atmak felsefesinden taviz ver   meyen Prefabrik Yapı A.Ş. Ar-Ge ve Ür-Ge girişimleri ile sektör profesyonellerinden tam not aldı. 6 kıtada 90’a yakın ülkeye ihracat yapan Prefabrik Yapı A.Ş., 2015 yılı sonunda ülke sayısını 100’e ulaştıracağının müjdesini de fuar ziyaretçileri ile paylaştı.

 

Ürün yelpazesindeki alternatifleri ile maksimum düzeyde çözümler sunan Prefabrik Yapı A.Ş.,  prefabrike ve hazır yapı sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitesini gözler önüne serdi. Prefabrik Yapı A.Ş.; Ön Üretimli Prefabrike Yapı Sistemleri, Endüstriyel Yapı Sistemleri, ve Hafif Çelik Yapı Profillerindeki ileri teknolojisini ve çeyrek asrın gururunu Türk yapı sektörünün buluşma platformunda paylaştı.

KI

 

 

Translate »