Home Haberler Hilti’nin 4 Yeni Ürünü Sektöre Damga Vuracak

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı. Hilti DD 200 Karot Makinası, Hilti PR 3 Eksenel Lazer, Red Dot 2016 ödüllü Hilti SF 8M-A22 Kablosuz Vidalama Makinası ve Hilti TE 30 ATC Delici Kırıcı ürünlerini piyasayla buluşturan Hilti, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, yılda dört kez yeni ürünleri için satış ekibine özel olarak düzenlediği ‘Pazarlama Dalgası’ (Marketing Wave) etkinliğinin 2016 yılındaki son ayağını 4-6 Ekim tarihlerinde Viaport Crowne Plaza’da gerçekleştirdi. Etkinlikte yeni ürünleri Hilti DD 200 Karot Makinası, Hilti PR 3 Eksenel Lazer, Red Dot 2016 ödüllü Hilti SF 8M-A22 Kablosuz Vidalama Makinası ve Hilti TE 30 ATC Delici Kırıcı’yı tanıtan Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle fark yaratmaya devam edeceğini bir kez daha kanıtladı.

Gücüyle adından söz ettiren Hilti DD 200

Yeni Karot Makinası Hilti DD 200 ile yüzde 100’e kadar daha uzun ömür ve 3200 watt yeni HPD motoru sayesinde yüzde 20 daha güçlü performans imkânı sunan Hilti, bu yeni nesil ürünüyle 35-500 milimetre arasında delim yapmayı mümkün kılıyor. Büyük tasarımı sayesinde dayanıklı şaft ve 300 saatten fazla karbon fırça ömrü sunan Hilti DD 200 Karot Makinası, hızlı değişebilen karbon fırça ve güç kablosu ile hızlı tamir olanağı da sağlıyor.

PR 3-HVSG, PA 931, B12 2.6Ah

PR 3-HVSG, PA 931, B12 2.6Ah

4 kat daha fazla görülebilen Hilti PR 3 Eksenel Lazer

Hem yatay hem dikey hem de eğim verilebilen yeşil lazer teknolojisiyle fark yaratan yeni Hilti PR 3 Eksenel Lazer, 4 kat daha fazla görülebilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Daha uzun kullanım ve şarj için Hilti Li Ion 12V pil kullanılan ve kolay kullanıcı ara yüzü sayesinde uygulamalara ekstra kolaylık getiren Hilti PR 3 Eksenel Lazer, toz koruma teknolojisiyle alçıpan tozlarına bile dayanıklı bir yapı sergiliyor.

Red Dot ödüllü Hilti SF 8M-A22

Dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü ve 4 vitesi ile maksimum verimli yeni Hilti SF 8M-A22 Kablosuz Vidalaması Makinası, en yüksek sıkma gücü ile metal ve ahşap yüzeylerde yüksek performanslı vidalama imkânı sunuyor. Ayrıca “Red Dot 2016 Ürün Tasarımı” ödülüne layık görülen Hilti SF 8M-A22 Kablosuz Vidalaması Makinası, dakikada 2 bin 150 devir yapması ve kolay vites değiştirme özellikleriyle de tercih sebebi.

Hilti TE 30 ATC ile en iyi performans!

Kompakt ve hafif yeni Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici, en iyi performansı maksimum kullanım kolaylığıyla sunuyor. Hilti’nin patentli sistemleri içinde yer alan delici ucun sıkışması halinde anında gücü kesen Aktif Tork Kontrol (ATC) sistemine sahip olan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici, ergonomik yumuşak malzemeli tutma kolu, ters dönme modu ve uzun ömür vaadiyle de dikkat çekiyor.

 

 

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında

Bundan tam 75 sene önce 1941 yılında, dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde doğup, bugün yaklaşık 24 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2015 yılı cirosu 4,4 milyar İsviçre Frangı (yaklaşık 12,9 milyar TL*) olarak gerçekleşen Hilti, 1982 yılından itibaren 34 yıldır Türkiye’de. Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2015 yılında yüzde 31 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, 250’ye yakın çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 4. sırada yer aldı. 2015 yılında aynı ödül kategorisinde 3. sırada yer alan Hilti Türkiye, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e de layık görülmüştü.

 

 

hilti logo

Translate »