Home Haberler İNCE VE AKILLI… GENEL MEKANLAR İÇİN GEBERİT’TEN FOTOSELLİ BATARYALAR

Havalimanı, hastane ve alışveriş merkezi gibi genel mekanlarda kullanılan ürünler, sürdürülebilir dünyaya katkı sağlamalı.  Bu farkındalıkla Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Geberit Piave ve Brenta, fotoselli olma özelliğiyle el yıkamayı hijyenik hale getirdiği gibi su kullanımını da azaltarak tasarruf sağlıyor.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği fotoselli batarya sistemleriyle genel mekanlarda da işleri kolaylaştırıyor. Çekici bir fiyat-performans dengesinin yanı sıra kullanıcısına sunduğu enerji ve su tasarrufuyla da sürdürülebilir dünyaya katkı sağlayan Geberit fotoselli bataryalar, elektrikli, pilli ve dinamolu olmak üzere üç farklı güç kaynağı seçeneğiyle öne çıkıyor. 

Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Geberit Piave ve Brenta, fotoselli olma özelliğiyle el yıkamayı hijyenik hale getiriyor. Bu özelliğiyle havalimanları, alışveriş merkezleri, okullar ve restoranlar gibi genel ve ticari alanlarda rahatlıkla kullanılabilen Piave ve Brenta, her tür lavabo tasarımıyla da rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Tezgah üstü modelinin yanı sıra ankastre kullanımı için de uygun olan Piave ve Brenta,170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle kullanıcısının beğenisini kazanıyor.

Üst Düzey Performans, Kolay Bakım…

Geberit fotoselli bataryalar, kolay bakım, basit montaj, ekonomik çalışma prensiplerine zarif tasarımını da ekleyerek mimariyi güçlendiren bir öğe olarak karşımıza çıkıyor. Kanıtlanmış Geberit montaj elemanlarıyla basit ve güvenilir montaj imkanı sunan fotoselli bataryalar, kolay bakımıyla da tercih ediliyor.

Translate »