Home Haberler İNGİLİZ TEKNOLOJİ ZİRVESİ’NDE, ISINMA GİDERLERİNİ AZALTAN ENDOTHERM TANITILDI

 
Isınma giderlerinde yüzde 15’e varan yakıt tasarrufu sağlayan İngiltere merkezli Endo Enterprises ürünü EndoTherm ile küçük ve büyük ölçekli ısınma sistemine sahip yapıların yeni gözdesi Ekonova, İstanbul’da düzenlenen “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katıldı. Zirvede; Eski İngiltere Dışişleri Bakanı Jack Straw, Ekonova standını ziyaret ederek, yüzde 15’e kadar yakıt tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünü EndoTherm hakkında bilgi aldı.
Kurtulus_Sahan_Gorsel
 
Enerji tasarrufunun yeni adresi Ekonova, Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla yürütülen GREAT kampanyası kapsamında, İstanbul’da düzenlenen “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katıldı.
 
Rolls Royce ve BP gibi şirketlerin sürdürebilirlik alanında sunum yaptığı ve Birleşik Krallık Başbakanlığı Türkiye Ticaret Elçisi Lord Janvrin, eski İngiltere Dışişleri Bakanı Jack Straw ile Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner’ın yanı sıra şirketlerin üst düzey yöneticilerinin de konuşmacı olarak katıldığı zirvede, Ekonova özel bir stant açtı.
 
Yalnızca Birleşik Krallık’tan UKTI tarafından seçilen yenilikçi ve ileri teknoloji ürünlerin stant açabildiği zirvede, Ekonova hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Eski İngiltere Dışişleri Bakanı Jack Straw da Ekonova standını ziyaret ederek, yüzde 15’e kadar yakıt tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünü EndoTherm hakkında bilgi aldı.
 
Zirvesolutionsbanneryi değerlendiren Ekonova Kurucusu Kurtuluş Şahan, “Bu yıl Türkiye ile tanıştırdığımız ürünümüz EndoTherm fuar katılımcılarından büyük ilgi gördü. İngiliz Endo Enterprises tarafından üretilen ürünümüz, sadece ısınma giderlerini düşürüp enerji tasarrufu sağlamıyor aynı zamanda karbon ayak izinin azaltılmasını da destekliyor” dedi.
Translate »