Home Haberler İnşaat Sektörü Hız Kesmedi!

15 Temmuz’da Fettuhlahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimi her alanda milli iradenin etkisiyle püskürtüldü.

15 Temmuz’da Fetuhlahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimi her alanda milli iradenin etkisiyle püskürtüldü. Hükümetin hızla attığı adımların etkisiyle normalleşme sürecine geçilirken sektörler de rahat nefes aldı. Sıcak gündeme rağmen inşaat sektöründeki hareketliliğin devam ettiğini vurgulayan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türk er, kredi faizlerinin düşmesi halinde canlanmanın artacağını vurguladı. Türker, Emlak Konut’un bugün başlattığı kampanyanın sektörde doping etkisi yaratacağına dikkat çekti.

Yabancıların Güveni Sürüyor

Hükümetin aldığı tedbirlerin kendilerini rahatlattığını aktaran Türker, “Projelerimizin finansmanında EBRD gibi kuruluşlarla çok uygun koşullarda çalışmaya devanı ediyoruz. Bu da ülkemize ve şirketimize güvenin önemli bir göstergesi” dedi. Türker, “Finans piyasalarının normalleşmesi, faizin, dövizin sakin seyretmesi ağustosta endişe edilen ölçüde düşüş yaşanmasını önleyecektir” diye konuştu.

Translate »