Home Haberler Kale Alarm İle Aklınız Evde Kalmasın!

Okullar açıldı ve her sabah çocuğunuzu uğurladıktan sonra sizin de işinize mi gitmeniz gerekiyor? Evden her çıkışınızda, aklınız, okul çıkışında eve dönecek olan çocuğunuzda mı kalıyor? En değerli varlığınızın güvenliğinden emin olmak için sürekli telefonla kontrol etmek zorunda mı hissediyorsunuz? Oysa Kale Alarm ile tüm bu tedirginlikten kurtulabilir, çocuğunuzun eve girdiği andan itibaren eve giriş sinyalini  mobil uygulamanızdan kontrol edebilir, tam anlamıyla güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ile siz evinizdeyken ya da dışarıdayken, hem sevdiklerinizi hem de eşyalarınızı kötü niyetli kişi ya da kişilere karşı koruyabilirsiniz.  Üstelik evinizi Kale Alarm güvencesiyle tam kapsam koruma altına alırken, yaşam standardınızdan ödün vermenize de gerek kalmaz. Kale Alarm ile evinizi korurken aynı zamanda; yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da önlem almış olursunuz. Kale Alarm sistemini, kablolu ya da kablosuz olarak seçebilirsiniz.

 

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır.

Türkiye’nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır.

Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.

 

kale-alarm-siren-gorseli

Translate »