Home Haberler KALE ALARM’IN ‘MÜKEMMEL MÜŞTERİ DENEYİMİ’ İKİNCİ KEZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye’de güvenliğin kalesi Kale Alarm, Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ALFA Awards’ta, Güvenlik Sistemleri kategorisinde halk jürisi tarafından birinci seçildi. Mükemmel müşteri deneyimi yolculuğunu ara vermeden sürdüren Kale Alarm, üst üste ikinci kez aynı ödüle layık görüldü.

 

Kilitten çelik kapıya,  çelik kasadan elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Türkiye’nin “tek entegre güvenlik” şirketi Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Alarm, başarısını ödüllerle tescillemeyi sürdürüyor.

 

Kale Alarm, son olarak sadece mükemmel müşteri deneyimi sağlayan markaların ödüllendirildiği ve Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ALFA Awards’ta, halk jürisi tarafından verilen oylarla “Güvenlik Sistemleri” kategorisinde birinci seçildi. Törende, Kale Alarm adına ödülü Kale Güvenlik Sistemleri Direktörü Melih İke ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Eşref Duman aldı.

 

Melih İke: “Tüketicilerimizle aramızda güven ilişkisi var”

Ödülle ilgili değerlendirmelerde bulanan Kale Güvenlik Sistemleri Direktörü Melih İke; Kale Endüstri Holding’in​ Türkiye güvenlik sektöründe 66 yıldır özellikle kilit ve çelik kapıda tartışmasız lider olduğunu belirterek, Kale Alarm’ın da pazarın etkin ve güçlü oyuncusu olmayı hedeflediğini söyledi. Sürekli mükemmel müşteri deneyimi yaratma ve yaşam alanlarının güvenliğini sağlama misyonuyla çalıştıklarını dile getiren İke, “Kale Endüstri Holding, 66 yıllık deneyimini aktardığı elektronik güvenlik alanındaki iddiasını aldığı bu ödülle bir kez daha kanıtladı. Geçen yıl da kazandığımız bu ödül sayesinde, tüketicilerimizle kurduğumuz güven ilişkisinin daha da güçlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Mükemmel müşteri deneyimi yaratma yolculuğunda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Translate »