Home Haberler Kale Banyo, ‘Arte’ Koleksiyonu İle Şık Ve Kullanışlı Bir Banyo Deneyimi Sunuyor

Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım yaklaşımıyla tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale Banyo, yeni koleksiyonu ‘Arte’ ile modern Selçuklu çizgilerini banyolara taşıyor.

Banyolarda konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyacına optimum çözümler sunan Kale Banyo, her zevke hitap eden yeni banyo serilerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.  Kale Banyo’nun, orta segmentte depolaması yüksek bir koleksiyon olarak hayata geçirdiği Arte, sitilize edilmiş modern Selçuklu çizgileri ile aşırıya kaçmadan modern bir klasik izlenimi veriyor.

Şık, kullanışlı ve uzun ömürlü koleksiyon Arte’nin her bir detayında, Kale’nin üstün malzeme kalitesi hissediliyor. Kale Banyo’nun suya dayanıklı Durabad kaplaması gövde ve kapaklarda kullanılırken, soft close kapaklar, depolamalı ayna birimi ile fonksiyonel olarak da öne çıkıyor.

Koleksiyonun parlak renk seçenekleri ve altın rengi kulpları da oryantal ve klasik çizgisini güçlendiriyor.

65, 80 ve 100 cm ebatlarında üretilen Arte banyo mobilyası, ‘parlak beyaz’, ‘parlak krem’, ‘parlak acı kahve’ olmak üzere gövde uyumlu kapak renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Translate »