Home Haberler KALE KİLİT ANFAŞ OTEL EKİPMANLARI FUARI’NDA YENİ ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Otellerde ve turistik tesislerde en çok tercih edilen marka olan Kale Kilit, ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’nda teknolojik özellikleriyle ön plana çıkan yeni nesil ürünlerini tanıttı.

Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan Kale Kilit, turizm otelcilik sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen ANFAŞ Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı) yeni ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sundu.  Bu yıl 30’uncusu düzenlenen fuarda Kale Kilit’in yeni nesil teknolojileri ve güvenlik sistemlerine entegre ettiği inovatif ürünleri büyük beğeni topladı. 

Yeni Ürünler Görücüye Çıktı

Turizm sektörünün en çok tercih ettiği marka olma özelliğini taşıyan Kale Kilit fuarda; kapı hidrolikleri, panik barlar, topuzlu kilitler, çelik kasalar, kartlı kilitler ve donanımları, asansör kontrol ünitesi, enerji tasarruf üniteleri, geçiş kontrol üniteleri, X10 akıllı kilit sistemi, elektronik kabin kilitleri, cam kapı kilitleri, yangın kapısı gibi ürünlerini tanıttı. Fuarda ayrıca yeni ürünlerini de sergileyen Kale Kilit; kapı hidroliği, akıllı çelik kapı kilidi, parmak izli kapı kolu, yüz tanıma ünitesi ve rozetli seri kartlı kilit ürünleriyle katılımcılardan tam not aldı.

“Lüks Segmentteki İki Otelden Birinde, Kale Elektronik Kartlı Kilitler Kullanılıyor”

Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’nda tüketicilerden gördükleri büyük ilgiden memnun olduklarını dile getirerek; “Otellere özel akıllı kilit uygulamalarımız, 365 gün 7/24 kesintisiz sunduğumuz hizmetimiz, şık tasarımlarımız ve teknolojik donanımımızla fark yaratarak kullanıcılarımızdan tam not alıyoruz. Özellikle otellere ve ofislere sunduğumuz üst düzey kontrol ve konfor sağlayan geniş ürün gamımızla, kullanıcılarımıza yönetilebilirlikle beraber, raporlama özelliği de sunuyoruz. Türkiye’de lüks segmentteki otellerin her ikisinden birinde, Kale Elektronik Kartlı Kilitler kullanılıyor. Yeni yatırımlarımız, inovatif ürünlerimiz ve hizmet kalitemizle kullanıcılarımızı ve sevdiklerini güvence altına almanın gururunu yaşıyoruz.

Translate »